Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-09 13:29
  • Competitiewedstrijd: Vietnam Tranning
  • Stadion: River
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 568
X_Men H&A Football Club
ju Tactiek 523
64% Balbezit 36%
27% Spel op eigen helft 73%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 18
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


4e minuut.
Merello rent richting de bal. Mai Hoàng onderschept slim de pass. Mai Hoàng passt de bal zonder na te denken. Anh Minh rent richting de bal. Anh Minh haalt uit met een fantastische trap. Montero bokst de bal weg.

5e minuut.
Văn Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek onderschept slim de pass. Văn Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Hùng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Merello geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mai Hoàng de bal. Mai Hoàng kopt de bal weg. Anh Minh is nu in balbezit. Anh Minh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bac speelt de bal door. Zwirko kan de bal niet met de borst controleren. Minh Khải is nu in balbezit. Minh Khải draait met de bal, schiet en ... Montero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - H&A Football Club 1:0

35e minuut.
Ettayebi is nu in balbezit. Minh Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khải passt de bal met de wreef. Văn Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hùng draait met de bal, schiet en ... Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bac bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khải geeft een lange en hoge pass. Văn Hùng is nu in balbezit. Văn Hùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - H&A Football Club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: X_Men 20%, H&A Football Club 80%.
X_Men - H&A Football Club 2:0

61e minuut.
Hải Hà probeert naar een medespeler te passen. Anh Minh is nu in balbezit. Anh Minh probeert naar een medespeler te passen. Minh Khải rent richting de bal. Minh Khải schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - H&A Football Club 3:0

71e minuut.
Anh Minh onderschept slim de pass. Anh Minh passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Minh Khải de bal. Minh Khải draait met de bal, schiet en ... Montero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - H&A Football Club 4:0

88e minuut.
Ðức Khải geeft een hoge lob. Kurtar heeft problemen om de bal te vangen. Văn Hùng rent richting de bal. Văn Hùng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Maciejski kopt de bal weg. Văn Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hùng geeft de bal voor. Minh Khải rent richting de bal. Minh Khải draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: X_Men 33%, H&A Football Club 67%.
X_Men - H&A Football Club 4:0