Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
05C4A TME Gothic Milan
Địa Kiếp Tactiek up 5.4 cz MOff
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
48.2 gemiddelde waardering 39.5
excellent Schieten adequate
good Passen weak
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Moldoveanu rent richting de bal. Montanha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moldoveanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moldoveanu met een snel genomen vrije trap. Valdez is nu in balbezit. Valdez passt de bal met de wreef. Esdras is nu in balbezit. Esdras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nhật Huy geeft een hoge lob. Ignjatović heeft problemen om de bal te vangen. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslan verovert de bal door een tackle van achteren. Aslan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - Gothic Milan 1:0

34e minuut.
Vujaklija probeert naar een medespeler te passen. Nhật Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek maakt een afschuwelijke overtreding. Pionek krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Pionek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Esdras kopt de bal weg. Miodopolski heeft problemen om de bal te vangen. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 05C4A TME 50%, Gothic Milan 50%.
05C4A TME - Gothic Milan 1:0

46e minuut.
Esdras probeert naar een medespeler te passen. Valdez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aslan. Aslan krijgt een gele kaart. Valdez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moldoveanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. de Luna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Babinowski geeft de bal voor. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdański begaat een overtreding. Zagdański krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 05C4A TME 59%, Gothic Milan 41%.
05C4A TME - Gothic Milan 1:0