Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-12 13:30
  • Competitiewedstrijd: Vietnam Tranning
  • Stadion: River
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 516
X_Men Sói
ju Tactiek Though The Ball
53% Balbezit 47%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 53.3
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Hải Hà probeert naar een medespeler te passen. Bucurică speelt de bal door. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle haalt uit met een fantastische trap. Trung Ðức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - Sói 0:1

6e minuut.
Mai Hoàng is nu in balbezit. Avrigeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Avrigeanu speelt de bal door. Bucurică rent richting de bal. Bucurică geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calle is nu in balbezit. Calle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Da Silva is nu in balbezit. Da Silva passt de bal in één keer door. Avrigeanu met een sublieme pass. Calle rent richting de bal. Calle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pacholski geeft de bal voor. Nam An probeert de bal met de borst te controleren. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - Sói 0:2

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trung Ðức trapt de bal weg van het doel. Ðức Khải rent richting de bal. Mambretti verovert de bal door een tackle van achteren. Mambretti geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calle rent richting de bal. Calle haalt uit met een fantastische trap. Trung Ðức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - Sói 0:3

22e minuut.
Bucurică passt de bal zonder na te denken. Calle rent richting de bal. Hải Hà legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hải Hà krijgt een gele kaart. Calle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calle zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - Sói 0:4

23e minuut.
Pacholski met een snelle inworp. Bucurică speelt de bal door. Avrigeanu geeft de bal voor. Calle maakt een snoekduik en kopt de bal. Trung Ðức probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - Sói 0:5

36e minuut.
Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mambretti neemt de hoekschop. Calle springt en kopt de bal. Trung Ðức maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hải Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Hà geeft de bal voor. Daar is Pacholski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacholski geeft een hoge lob. Calle maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Avrigeanu rent richting de bal. Avrigeanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Bá Thịnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - Sói 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: X_Men 75%, Sói 25%.
X_Men - Sói 0:6

49e minuut.
Phong Đức heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avrigeanu. Phong Đức raakt geblesseerd tijdens het duel. Phong Đức zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Minh Khải kopt de bal weg. Borodosky rent richting de bal. Văn Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Hùng haalt uit met een fantastische trap. Buday verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ðức Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Avrigeanu geeft de bal voor. Calle springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Da Silva met een sublieme pass. Pacholski probeert naar een medespeler te passen. Bá Thịnh rent richting de bal. Calle onderschept slim de pass. Calle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Mambretti geeft de bal voor. Daar is Nam An, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle draait met de bal, schiet en ... Nam An probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - Sói 0:7

74e minuut.
Mai Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Hải Hà is nu in balbezit. Hải Hà passt de bal in één keer door. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle schiet op doel. Trung Ðức bokst de bal weg.

85e minuut.
Bá Thịnh met een sublieme pass. Anh Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski rent richting de bal. Pacholski geeft een lange en hoge pass. Calle krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - Sói 0:8

88e minuut.
Ðức Khải zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phong Đức rent richting de bal. Phong Đức geeft een hoge lob. Anh Minh is nu in balbezit. Anh Minh draait met de bal, schiet en ... Buday kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ðức Khải geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Minh Khải krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: X_Men 67%, Sói 33%.
X_Men - Sói 0:8