Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sói X_Men
Though The Ball Tactiek ju
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53 gemiddelde waardering 42.9
uitstekend Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Klungelig pakt Văn Hùng de bal. Zauri verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ðức Khải geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Văn Hùng maakt een snoekduik en kopt de bal. Buday probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minh Khải springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mambretti speelt de bal door. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle probeert naar een medespeler te passen. Charron rent richting de bal. Charron haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sói - X_Men 1:0

7e minuut.
Calle rent richting de bal. Calle speelt de bal door. Hải Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Charron verovert de bal door een tackle van achteren. Charron schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Văn Hùng speelt de bal door. Minh Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Luetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khải onderschept slim de pass. Minh Khải draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Anh Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mai Hoàng speelt de bal door. Văn Phi heeft problemen om de bal te vangen. Charron is nu in balbezit. Charron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Phong Đức raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maciejski komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Ðức Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanzhang onderschept slim de pass. Yuanzhang met een sublieme pass. Charron rent richting de bal. Charron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Trung Ðức trapt de bal weg. Mambretti kopt de bal weg. Mai Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Bucurică onderschept slim de pass. Bucurică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sói 39%, X_Men 61%.
Sói - X_Men 1:0

49e minuut.
Calle passt de bal zonder na te denken. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică passt de bal in één keer door. Charron rent richting de bal. Charron haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Mai Hoàng is nu in balbezit. Bucurică onderschept slim de pass. Bucurică met een sublieme pass. Charron rent richting de bal. Charron draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yuanzhang zal de hoekschop nemen. Charron maakt een snoekduik en kopt de bal. Trung Ðức werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Mambretti rent richting de bal. Mambretti geeft een lange en hoge pass. Nam An probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Charron rent richting de bal. Charron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sói - X_Men 2:0

87e minuut.
Calle onderschept slim de pass. Calle met een sublieme pass. Charron heeft problemen om de bal te vangen. Charron haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sói 33%, X_Men 67%.
Sói - X_Men 2:0