Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC HaDong Sói
Bui Ha 433 Tactiek Though The Ball
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 44.3
weak Schieten solid
average Passen adequate
good Verdedigen solid


4e minuut.
Trumpakais kopt de bal weg. Wyręba rent richting de bal. Mambretti begaat een overtreding. Mambretti krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Ciobotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică met een sublieme pass. Calle is nu in balbezit. Calle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - Sói 0:1

21e minuut.
Ðức Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyręba is nu in balbezit. Borodosky is nu in balbezit. Ðức Long onderschept slim de pass. Ðức Long schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ripoll onderschept slim de pass. Wyręba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mambretti. Mambretti krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HaDong 59%, Sói 41%.
FC HaDong - Sói 0:1

63e minuut.
Trumpakais probeert naar een medespeler te passen. Wyręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Giang probeert naar een medespeler te passen. Ðức Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Long schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Luetich is nu in balbezit. Luetich geeft een lange en hoge pass. Castañeda is nu in balbezit. Calle onderschept slim de pass. Calle schiet op doel. Chaikouski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ripoll rent richting de bal. Ciobotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobotaru geeft een hoge lob. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle schiet op doel. Chaikouski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HaDong 59%, Sói 41%.
FC HaDong - Sói 0:1