Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-26 13:29
  • Competitiewedstrijd: Vietnam Tranning
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2994
Gothic Milan FC HaDong
up 5.4 cz MOff Tactiek Bui Ha 433
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 36
redelijk Schieten zwak
matig Passen matig
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Sơn Hải probeert naar een medespeler te passen. Castañeda speelt de bal door. Öztek met een sublieme pass. Komórka rent richting de bal. Komórka schiet op doel. Chaikouski bokst de bal weg.

17e minuut.
Pârvu is nu in balbezit. Esdras is nu in balbezit. Pârvu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pârvu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Klungelig pakt Babinowski de bal. Babinowski geeft de bal voor. Valdez rent richting de bal. Valdez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Castañeda de bal onder controle te krijgen. Chaikouski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valdez neemt de hoekschop. Klungelig pakt Dux de bal. Esdras is nu in balbezit. Esdras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Ripoll probeert naar een medespeler te passen. Trường Giang speelt de bal door. Ignjatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Long onderschept slim de pass. Ðức Long haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Benavides met de inworp. Öztek speelt de bal door. Valdez rent richting de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gothic Milan 46%, FC HaDong 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gothic Milan - FC HaDong 0:0

46e minuut.
Castañeda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Komórka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esdras bereikt de bal nog maar net als eerste. Esdras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Luna komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chaikouski niet meer kan verder spelen.

75e minuut.
de Luna verovert de bal door een tackle van achteren. de Luna passt de bal met de wreef. Esdras rent richting de bal. Esdras schiet op doel. Dux probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Öztek passt de bal met de wreef. Castañeda speelt de bal door. Klungelig pakt Ripoll de bal. Komórka rent richting de bal. Komórka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cortez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ripoll met de inworp. Wyręba is nu in balbezit. Wyręba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
de Luna rent richting de bal. de Luna geeft de bal voor. Sơn Hải kopt de bal weg. Komórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Komórka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gothic Milan - FC HaDong 1:0

86e minuut.
Trường Giang met een snelle inworp. Öztek rent richting de bal. Trumpakais tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Öztek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Öztek kan niet meer verder spelen. Steels komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gothic Milan 24%, FC HaDong 76%.
Gothic Milan - FC HaDong 1:0