Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC HaDong Gothic Milan
Bui Ha 433 Tactiek up 5.4 cz MOff
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 38.8
weak Schieten solid
weak Passen average
solid Verdedigen adequate


7e minuut.
Öztek verovert de bal door een tackle van achteren. Öztek passt de bal met de wreef. Komórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Komórka haalt uit met een fantastische trap. Chaikouski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - Gothic Milan 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt de Luna de bal. de Luna passt de bal met de wreef. Trumpakais met een sublieme pass. Esdras is nu in balbezit. Esdras haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Öztek speelt de bal door. Komórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Komórka schiet op doel. Dux probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chaikouski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Öztek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pârvu de bal. Komórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Komórka draait met de bal, schiet en ... Chaikouski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - Gothic Milan 0:2

25e minuut.
Babinowski probeert naar een medespeler te passen. Komórka rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Foscarino ... Strafschop! Directe rode kaart, Foscarino moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Foscarino schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Komórka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Esdras zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Chaikouski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Ðức Long verovert de bal door een tackle van achteren. Ignjatović verovert de bal door een tackle van achteren. Ignjatović passt de bal in één keer door. Komórka rent richting de bal. Komórka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Dux onderschept slim de pass. Dux passt de bal in één keer door. Daar is Castañeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez onderschept slim de pass. Valdez draait met de bal, schiet en ... Chaikouski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - Gothic Milan 0:3

33e minuut.
Komórka passt de bal zonder na te denken. Öztek is nu in balbezit. Öztek passt de bal in één keer door. Esdras bereikt de bal nog maar net als eerste. Esdras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez passt de bal in één keer door. Esdras is nu in balbezit. Esdras haalt uit met een fantastische trap. Chaikouski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - Gothic Milan 0:4

40e minuut.
Ripoll is nu in balbezit. de Luna onderschept slim de pass. de Luna passt de bal met de wreef. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - Gothic Milan 0:5

41e minuut.
Castañeda rent richting de bal. de Luna verovert de bal door een tackle van achteren. de Luna met een sublieme pass. Esdras rent richting de bal. Esdras geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ðức Long geeft de bal voor. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides geeft de bal voor. Valdez rent richting de bal. Valdez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HaDong 81%, Gothic Milan 19%.
FC HaDong - Gothic Milan 0:5

49e minuut.
Öztek geeft een hoge lob. Esdras kopt de bal weg. Valdez rent richting de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Chaikouski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - Gothic Milan 0:6

49e minuut.
Trumpakais probeert naar een medespeler te passen. Castañeda heeft problemen om de bal te vangen. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - Gothic Milan 0:7

55e minuut.
Pârvu kopt de bal weg. Trumpakais is nu in balbezit. de Luna rent richting de bal. de Luna schiet op doel. Chaikouski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - Gothic Milan 0:8

61e minuut.
Ripoll probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Komórka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castañeda. Komórka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Komórka kan niet meer verder spelen. Steels komt het veld opgelopen. Steels met een snel genomen vrije trap. de Luna rent richting de bal. de Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - Gothic Milan 0:9

64e minuut.
Castañeda geeft de bal voor. Inworp. Steels met een snelle inworp. Esdras rent richting de bal. Esdras haalt uit met een fantastische trap. Chaikouski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Babinowski probeert naar een medespeler te passen. Öztek probeert naar een medespeler te passen. de Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. de Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - Gothic Milan 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HaDong 71%, Gothic Milan 29%.
FC HaDong - Gothic Milan 0:10