Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-26 13:30
  • Competitiewedstrijd: Vietnam Tranning
  • Stadion: River
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 805
X_Men 05C4A TME
ju Tactiek Địa Kiếp
52% Balbezit 48%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 46.6
adequate Schieten formidable
adequate Passen solid
adequate Verdedigen very good


9e minuut.
Vujaklija speelt de bal door. Aslan is nu in balbezit. Aslan passt de bal in één keer door. Vân Long rent richting de bal. Vân Long draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Vujaklija verovert de bal door een tackle van achteren. Vujaklija probeert naar een medespeler te passen. Vân Long rent richting de bal. Vân Long haalt uit met een fantastische trap. Trung Ðức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - 05C4A TME 0:1

41e minuut.
Bá Thịnh is nu in balbezit. Vujaklija verovert de bal door een tackle van achteren. Vujaklija speelt de bal door. Aslan rent richting de bal. Aslan draait met de bal, schiet en ... Trung Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: X_Men 70%, 05C4A TME 30%.
X_Men - 05C4A TME 0:1

49e minuut.
Anh Minh passt de bal met de wreef. Ðức Khải rent richting de bal. Ðức Khải passt de bal zonder na te denken. Văn Hùng is nu in balbezit. Văn Hùng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Miodopolski kopt de bal weg. Vujaklija rent richting de bal. Vujaklija passt de bal met de wreef. Vân Long rent richting de bal. Vân Long draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Trung Ðức niet meer kan verder spelen. Trọng Hiếu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: X_Men 69%, 05C4A TME 31%.
X_Men - 05C4A TME 0:1