Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
05C4A TME X_Men
Địa Kiếp Tactiek ju
45% Balbezit 55%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 42.5
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


9e minuut.
Văn Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hùng onderschept slim de pass. Văn Hùng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nam An rent richting de bal. Nam An passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mai Hoàng de bal. Aslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Trung Ðức maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Trung Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
De Backer verovert de bal door een tackle van achteren. De Backer passt de bal zonder na te denken. Aslan met een sublieme pass. Vân Long is nu in balbezit. Vân Long haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zagdański bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejski rent richting de bal. Zagdański begaat een overtreding. Zagdański krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Zagdański passt de bal in één keer door. Bá Thịnh met een sublieme pass. Anh Minh heeft problemen om de bal te vangen. Aslan is nu in balbezit. Aslan schiet op doel. Trung Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - X_Men 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 05C4A TME 32%, X_Men 68%.
05C4A TME - X_Men 1:0

50e minuut.
Hải Hà passt de bal zonder na te denken. Vujaklija rent richting de bal. Vujaklija passt de bal met de wreef. Nhật Huy rent richting de bal. Nhật Huy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Nhật Huy is nu in balbezit. Nhật Huy passt de bal in één keer door. Hải Hà probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aslan rent richting de bal. Aslan schiet op doel. Trung Ðức bokst de bal weg.

69e minuut.
Montanha speelt de bal door. Aslan is nu in balbezit. Aslan passt de bal met de wreef. Vân Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Long draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nam An passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Vujaklija de bal onder controle te krijgen. Maciejski speelt de bal door. Ðức Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Khải geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 05C4A TME 41%, X_Men 59%.
05C4A TME - X_Men 1:0