Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
H&A Football Club Sói
523 Tactiek Though The Ball
31% Balbezit 69%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
17.4 gemiddelde waardering 49.5
hopeless Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Cervantes met een sublieme pass. Yuanzhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanzhang passt de bal met de wreef. Charron is nu in balbezit. Charron haalt uit met een fantastische trap. Montero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - Sói 0:1

14e minuut.
Yuanzhang passt de bal in één keer door. Mambretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambretti met een sublieme pass. Charron rent richting de bal. Charron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bac is nu in balbezit. Bac geeft de bal voor. Da Silva is nu in balbezit. Da Silva met een sublieme pass. Cervantes geeft een lange en hoge pass. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Maroso geeft de bal voor. Ettayebi kopt de bal weg. Bac rent richting de bal. Charron verovert de bal door een tackle van achteren. Charron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - Sói 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 69%, Sói 31%.
H&A Football Club - Sói 0:2

47e minuut.
Jordal probeert naar een medespeler te passen. Mambretti is nu in balbezit. Mambretti passt de bal zonder na te denken. Daar is Yuanzhang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuanzhang geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Charron rent richting de bal. Charron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - Sói 0:3

54e minuut.
Cervantes kopt de bal weg. Daar is Kurtar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwirko rent richting de bal. Charron verovert de bal door een tackle van achteren. Charron draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Cervantes onderschept slim de pass. Cervantes probeert naar een medespeler te passen. Charron rent richting de bal. Charron draait met de bal, schiet en ... Montero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - Sói 0:4

73e minuut.
Yuanzhang passt de bal in één keer door. Cervantes rent richting de bal. Cervantes geeft een hoge lob. Charron rent richting de bal. Charron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - Sói 0:5

76e minuut.
Klungelig pakt Samek de bal. Samek geeft een lange en hoge pass. Buday speelt de bal door. Charron probeert de bal met de borst te controleren. Charron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Yuanzhang rent richting de bal. Yuanzhang geeft een lange en hoge pass. Daar is Zwirko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charron bereikt de bal nog maar net als eerste. Charron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - Sói 0:6

80e minuut.
Ettayebi is nu in balbezit. Charron onderschept slim de pass. Zwirko begaat een overtreding. Zwirko krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Cervantes speelt de bal door. Yuanzhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanzhang passt de bal zonder na te denken. Charron heeft problemen om de bal te vangen. Charron schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 69%, Sói 31%.
H&A Football Club - Sói 0:6