Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC HaDong X_Men
Bui Ha 433 Tactiek ju
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 41.1
poor Schieten solid
average Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Wyręba passt de bal met de wreef. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda geeft een hoge lob. Ðức Long rent richting de bal. Ðức Long draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Castañeda is nu in balbezit. Castañeda geeft de bal voor. Wyręba kopt de bal weg. Ðức Long is nu in balbezit. Ðức Long schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Phong Đức speelt de bal door. Anh Minh rent richting de bal. Wyręba is nu in balbezit. Anh Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - X_Men 0:1

9e minuut.
Ðức Long speelt de bal door. Daar is Wyręba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Khải tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minh Khải krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Trường Giang rent richting de bal. Anh Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Minh geeft een lange en hoge pass. Văn Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - X_Men 0:2

19e minuut.
Ripoll rent richting de bal. Mai Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Mai Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Văn Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hùng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - X_Men 0:3

23e minuut.
Văn Phi geeft de bal voor. Văn Hùng kopt de bal weg. Klungelig pakt Dux de bal. Minh Khải rent richting de bal. Minh Khải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - X_Men 0:4

25e minuut.
Văn Hùng schiet op doel. Dux kopt de bal weg. Sơn Hải probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Văn Hùng rent richting de bal. Văn Hùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - X_Men 0:5

27e minuut.
Ðức Long rent richting de bal. Văn Phi verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Phi passt de bal zonder na te denken. Anh Minh is nu in balbezit. Anh Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - X_Men 0:6

32e minuut.
Trumpakais bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumpakais speelt de bal door. Mai Hoàng met een sublieme pass. Anh Minh rent richting de bal. Anh Minh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nam An geeft een hoge lob. Văn Hùng kopt de bal weg. Foscarino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minh Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khải schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HaDong 50%, X_Men 50%.
FC HaDong - X_Men 0:6

47e minuut.
Anh Minh geeft de bal voor. Klungelig pakt Ðức Khải de bal. Văn Hùng rent richting de bal. Văn Hùng draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Minh Khải de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Castañeda met een sublieme pass. Mai Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Hải rent richting de bal. Mai Hoàng onderschept slim de pass. Mai Hoàng geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - X_Men 0:7

56e minuut.
Bá Thịnh passt de bal met de wreef. Mai Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyręba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyręba krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ðức Khải heeft problemen om de bal te vangen. Phong Đức met een sublieme pass. Ripoll rent richting de bal. Anh Minh rent richting de bal. Anh Minh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Ripoll is nu in balbezit. Mai Hoàng onderschept slim de pass. Mai Hoàng met een sublieme pass. Anh Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Minh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ðức Long verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Long haalt uit met een fantastische trap. Trường Giang kopt de bal weg. Nam An is nu in balbezit. Wyręba verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat. Wyręba bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - X_Men 1:7

67e minuut.
Castañeda onderschept slim de pass. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Ripoll rent richting de bal. Mai Hoàng rent richting de bal. Mai Hoàng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Ðức Long onderschept slim de pass. Nam An onderschept slim de pass. Nam An probeert naar een medespeler te passen. Anh Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Minh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mai Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyręba verovert de bal door een tackle van achteren. Wyręba passt de bal zonder na te denken. Trường Giang heeft problemen om de bal te vangen. Trường Giang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Văn Hùng is nu in balbezit. Trumpakais tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Văn Hùng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trumpakais met een sublieme pass. Phong Đức zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Phong Đức onderschept slim de pass. Phong Đức geeft de bal voor. Castañeda is nu in balbezit. Anh Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Minh geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - X_Men 1:8

88e minuut.
Castañeda rent richting de bal. Castañeda geeft een lange en hoge pass. Phong Đức probeert naar een medespeler te passen. Minh Khải heeft problemen om de bal te vangen. Minh Khải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - X_Men 1:9

90e minuut.
Trường Giang rent richting de bal. Phong Đức onderschept slim de pass. Phong Đức geeft een lange en hoge pass. Minh Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HaDong - X_Men 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HaDong 63%, X_Men 37%.
FC HaDong - X_Men 1:10