Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-09 13:29
  • Competitiewedstrijd: Vietnam Tranning
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3055
Gothic Milan H&A Football Club
up 5.4 cz MOff Tactiek 523
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.1 gemiddelde waardering 17.6
goed Schieten hopeloos
matig Passen hopeloos
redelijk Verdedigen slecht


8e minuut.
Moldoveanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Luna komt het veld opgelopen.

15e minuut.
de Luna probeert naar een medespeler te passen. Valdez is nu in balbezit. Valdez passt de bal zonder na te denken. Esdras is nu in balbezit. Esdras draait met de bal, schiet en ... Montero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Boutin met de inworp. Öztek probeert naar een medespeler te passen. Komórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Komórka schiet op doel. Montero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gothic Milan - H&A Football Club 1:0

19e minuut.
Öztek geeft de bal voor. Komórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Komórka probeert naar een medespeler te passen. Esdras is nu in balbezit. Esdras schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Đình Dương geeft de bal voor. Benavides kopt de bal weg. de Luna probeert naar een medespeler te passen. Daar is Esdras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esdras schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Daar is Benavides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benavides geeft een hoge lob. Valdez is nu in balbezit. Valdez schiet op doel. Montero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gothic Milan 23%, H&A Football Club 77%.
Gothic Milan - H&A Football Club 1:0

46e minuut.
de Luna met een sublieme pass. Komórka heeft problemen om de bal te vangen. Komórka geeft een lange en hoge pass. Valdez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gothic Milan - H&A Football Club 2:0

48e minuut.
Zwirko rent richting de bal. Zwirko geeft een lange en hoge pass. Öztek speelt de bal door. Daar is Boutin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Komórka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esdras rent richting de bal. Bac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Esdras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Esdras neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gothic Milan - H&A Football Club 3:0

53e minuut.
Pionek met een snelle inworp. Babinowski is nu in balbezit. Đình Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap. Isaija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gothic Milan - H&A Football Club 3:1

54e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Cortez geeft de bal voor. de Luna rent richting de bal. de Luna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bac de bal. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Skitek rent richting de bal. Ignjatović onderschept slim de pass. Ignjatović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Valdez de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gothic Milan - H&A Football Club 4:1

63e minuut.
Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello geeft een lange en hoge pass. Komórka is nu in balbezit. Komórka draait met de bal, schiet en ... Montero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gothic Milan - H&A Football Club 5:1

68e minuut.
Bac geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komórka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esdras is nu in balbezit. Esdras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ettayebi onderschept slim de pass. Ettayebi speelt de bal door. Komórka is nu in balbezit. Komórka haalt uit met een fantastische trap. Montero probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gothic Milan 27%, H&A Football Club 73%.
Gothic Milan - H&A Football Club 5:1