Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enugu Rangers FC Łomot
eee Tactiek kozaklush
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
1 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 41.9
redelijk Schieten matig
goed Passen matig
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Malsub is nu in balbezit. Sędłak is nu in balbezit. Malsub verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Urrutia rent richting de bal. Fernández Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Smuda kan de bal niet met de borst controleren. Góngora rent richting de bal. Malsub onderschept slim de pass. Malsub schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Finos bereikt de bal nog maar net als eerste. Finos passt de bal met de wreef. Groenweghe rent richting de bal. Groenweghe geeft een hoge lob. Fernández Urrutia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

20e minuut.
Sędłak geeft een lange en hoge pass. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Malsub maakt een afschuwelijke overtreding. Malsub krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 48%, FC Łomot 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enugu Rangers - FC Łomot 0:0

64e minuut.
Finos rent richting de bal. Finos geeft de bal voor. Malsub is nu in balbezit. Malsub schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gumiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Fernández Urrutia de bal. Sędłak is nu in balbezit. Fernández Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Urrutia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Góngora is nu in balbezit. Kerdo verovert de bal door een tackle van achteren. Kerdo geeft een hoge lob. Malsub bereikt de bal nog maar net als eerste. Malsub draait met de bal, schiet en ... Crippa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 50%, FC Łomot 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enugu Rangers - FC Łomot 0:0