Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nymark £CHELSEA£
FRN 10 Tactiek zzupdate3
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
47.5 gemiddelde waardering 51.1
good Schieten good
good Passen good
formidable Verdedigen very good


8e minuut.
Davidsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidsen passt de bal zonder na te denken. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Domazos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Berkovsky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lombaerts heeft problemen om de bal te vangen. Lombaerts probeert naar een medespeler te passen. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ideker passt de bal zonder na te denken. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Craouker. Craouker krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Caporusso met een sublieme pass. Craouker is nu in balbezit. Tablado begaat een overtreding. Tablado krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 66%, £CHELSEA£ 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nymark - £CHELSEA£ 0:0

54e minuut.
Craouker geeft een lange en hoge pass. Lombaerts kopt de bal weg. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap. Kontolazos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Olmedo geeft de bal voor. Craouker kopt de bal weg. Caporusso met een sublieme pass. Lăzăroiu heeft problemen om de bal te vangen. Lăzăroiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 74%, £CHELSEA£ 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nymark - £CHELSEA£ 0:0