Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enugu Rangers £CHELSEA£
eee Tactiek zzupdate3
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
37 gemiddelde waardering 48.3
adequate Schieten solid
good Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Grzegorzewski geeft de bal voor. Dobroměřický kopt de bal weg. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Inworp. Gavrilov komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Ideker heeft problemen om de bal te vangen. Ideker geeft de bal voor. Dobroměřický heeft problemen om de bal te vangen. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap. Crippa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - £CHELSEA£ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 77%, £CHELSEA£ 23%.
Enugu Rangers - £CHELSEA£ 0:1

50e minuut.
Góngora geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berkovsky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lombaerts rent richting de bal. Lombaerts geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Wiejowski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mitrana de bal onder controle te krijgen. Dagsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsland geeft de bal voor. Klungelig pakt Mastilović de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobroměřický bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobroměřický draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - £CHELSEA£ 0:2

71e minuut.
Czyrko rent richting de bal. Czyrko passt de bal zonder na te denken. Dobroměřický is nu in balbezit. Dobroměřický schiet op doel. Crippa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - £CHELSEA£ 0:3

82e minuut.
Wiejowski geeft een hoge lob. Grzegorzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegorzewski geeft een hoge lob. Burza rent richting de bal. Burza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 76%, £CHELSEA£ 24%.
Enugu Rangers - £CHELSEA£ 0:3