Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSC Yang Toys FC Scheibenwischer
442 Offensive Tactiek young_crap
54% Balbezit 46%
5% Spel op eigen helft 95%
56 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 26
formidabel Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Klungelig pakt Lisichkov de bal. Lisichkov met een sublieme pass. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński draait met de bal, schiet en ... Von Steiger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 1:0

3e minuut.
Bonfim met een sublieme pass. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov probeert naar een medespeler te passen. Jasiński rent richting de bal. Jasiński haalt uit met een fantastische trap. Von Steiger bokst de bal weg. Văn Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 2:0

5e minuut.
Globi is nu in balbezit. Bonfim speelt de bal door. Jasiński rent richting de bal. Jasiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 3:0

8e minuut.
Bonfim met een snelle inworp. Gagliardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagliardi speelt de bal door. Jasiński is nu in balbezit. Jasiński schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bonfim kopt de bal weg. Văn Hùng rent richting de bal. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński schiet op doel. Von Steiger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Kuschler geeft de bal voor. Bonfim rent richting de bal. Bonfim passt de bal met de wreef. Jasiński rent richting de bal. Jasiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Văn Hùng geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Calzolaio rent richting de bal. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Văn Hùng de bal. Văn Hùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 4:0

13e minuut.
Gagliardi speelt de bal door. Lisichkov met een sublieme pass. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 5:0

14e minuut.
Klungelig pakt Wichser de bal. Văn Hùng onderschept slim de pass. Văn Hùng passt de bal in één keer door. Daar is Jasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Von Steiger met een sublieme pass. Bonfim kopt de bal weg. Văn Hùng probeert naar een medespeler te passen. Jasiński is nu in balbezit. Jasiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Văn Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Jasiński rent richting de bal. Jasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 6:0

21e minuut.
Lisichkov heeft problemen om de bal te vangen. Lisichkov passt de bal in één keer door. Reyer geeft de bal voor. Jasiński rent richting de bal. Jasiński schiet op doel. Von Steiger bokst de bal weg. Jasiński is nu in balbezit. Jasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 7:0

23e minuut.
Bonfim met de inworp. Gagliardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagliardi geeft een lange en hoge pass. Văn Hùng is nu in balbezit. Văn Hùng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov passt de bal met de wreef. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński draait met de bal, schiet en ... Văn Hùng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Von Steiger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Văn Hùng rent richting de bal. Văn Hùng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 8:0

26e minuut.
Honegger heeft problemen om de bal te vangen. Văn Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński rent richting de bal. Jasiński draait met de bal, schiet en ... Von Steiger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 9:0

27e minuut.
Balsiger geeft een lange en hoge pass. Calzolaio kopt de bal weg. Klungelig pakt Jasiński de bal. Jasiński haalt uit met een fantastische trap. Văn Hùng probeert de bal aan de voet te houden. Von Steiger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Bonfim is nu in balbezit. Gagliardi probeert naar een medespeler te passen. Văn Hùng speelt de bal door. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Morren kopt de bal weg. Bonfim probeert naar een medespeler te passen. Lisichkov probeert naar een medespeler te passen. Jasiński rent richting de bal. Jasiński schiet op doel. Von Steiger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Gagliardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagliardi probeert naar een medespeler te passen. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... Von Steiger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 10:0

33e minuut.
Bonfim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfim met een sublieme pass. Gagliardi met een sublieme pass. Daar is Jasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasiński haalt uit met een fantastische trap. Von Steiger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Văn Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hùng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Von Steiger trapt de bal weg. Escher kopt de bal weg. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński schiet op doel. Von Steiger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 11:0

40e minuut.
Bratwurst geeft een lange en hoge pass. Calzolaio met een sublieme pass. Daar is Jasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 12:0

42e minuut.
Bonfim passt de bal zonder na te denken. Daar is Văn Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasiński is nu in balbezit. Jasiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 13:0

44e minuut.
Calzolaio rent richting de bal. Lisichkov geeft een hoge lob. Văn Hùng is nu in balbezit. Văn Hùng draait met de bal, schiet en ... Von Steiger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 6%, FC Scheibenwischer 94%.
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 14:0

47e minuut.
Bonfim met een sublieme pass. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov probeert naar een medespeler te passen. Jasiński rent richting de bal. Jasiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 15:0

50e minuut.
Von Steiger met een sublieme pass. Büttler kopt de bal weg. Lisichkov probeert naar een medespeler te passen. Jasiński is nu in balbezit. Jasiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Văn Hùng met een sublieme pass. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov passt de bal in één keer door. Jasiński rent richting de bal. Jasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 16:0

55e minuut.
Gagliardi geeft een hoge lob. Lisichkov speelt de bal door. Calzolaio met een sublieme pass. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński schiet op doel. Von Steiger bokst de bal weg.

58e minuut.
Gagliardi met een sublieme pass. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov speelt de bal door. Văn Hùng rent richting de bal. Văn Hùng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Văn Hùng is nu in balbezit. Văn Hùng schiet op doel. Von Steiger bokst de bal weg.

60e minuut.
Bratwurst geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonfim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gagliardi is nu in balbezit. Gagliardi passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Calzolaio speelt de bal door. Lisichkov speelt de bal door. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hùng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Calzolaio kopt de bal weg. Lisichkov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasiński haalt uit met een fantastische trap. Von Steiger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 17:0

63e minuut.
van Dam passt de bal met de wreef. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński probeert naar een medespeler te passen. Văn Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hùng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 18:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morocutti komt het veld opgelopen. Aeschlimann komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lisichkov met een sublieme pass. Calzolaio probeert de bal aan de voet te houden. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński schiet op doel. Von Steiger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 19:0

69e minuut.
Balsiger onderschept slim de pass. Balsiger geeft een lange en hoge pass. Büttler rent richting de bal. Büttler probeert naar een medespeler te passen. Calzolaio met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jasiński rent richting de bal. De bal raakt de paal. Jasiński rent richting de bal. Jasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 20:0

71e minuut.
Lisichkov probeert naar een medespeler te passen. Văn Hùng rent richting de bal. Jasiński rent richting de bal. Jasiński draait met de bal, schiet en ... Von Steiger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 21:0

74e minuut.
Kuschler geeft een lange en hoge pass. Calzolaio kopt de bal weg. Lisichkov speelt de bal door. Klungelig pakt Văn Hùng de bal. Văn Hùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 22:0

76e minuut.
Gagliardi verovert de bal door een tackle van achteren. Gagliardi passt de bal in één keer door. Daar is Lisichkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisichkov geeft een hoge lob. Jasiński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Văn Hùng kan de bal niet met de borst controleren. Văn Hùng passt de bal zonder na te denken. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 23:0

82e minuut.
Daar is Büttler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büttler geeft een lange en hoge pass. Jasiński heeft problemen om de bal te vangen. Jasiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Morren bereikt de bal nog maar net als eerste. Morren geeft een lange en hoge pass. Lisichkov met een sublieme pass. Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Gagliardi speelt de bal door. Klungelig pakt Calzolaio de bal. Calzolaio speelt de bal door. Jasiński is nu in balbezit. Jasiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 24:0

87e minuut.
Büttler geeft de bal voor. Jasiński rent richting de bal. Jasiński probeert naar een medespeler te passen. Văn Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hùng schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Gagliardi met een sublieme pass. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov schiet op doel. Von Steiger probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Văn Hùng de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 5%, FC Scheibenwischer 95%.
BSC Yang Toys - FC Scheibenwischer 24:0