Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RM_Havana FC-Rafa
4-3-3D Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten weak
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


18e minuut.
Segura geeft de bal voor. Inworp. Verweij zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ereu is nu in balbezit. Ereu haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Almeida verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dziaduszko passt de bal met de wreef. Daar is Verweij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo rent richting de bal. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Verweij rent richting de bal. Verweij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RM_Havana - FC-Rafa 1:0

26e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Fajardo passt de bal met de wreef. Ereu is nu in balbezit. Ereu schiet op doel. Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RM_Havana - FC-Rafa 2:0

28e minuut.
Zapata is nu in balbezit. Ouslati onderschept slim de pass. Ouslati geeft de bal voor. Klungelig pakt Fajardo de bal. Fajardo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ouslati probeert naar een medespeler te passen. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo passt de bal in één keer door. Ereu is nu in balbezit. Ereu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RM_Havana - FC-Rafa 3:0

34e minuut.
Fajardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ouslati is nu in balbezit. Ouslati passt de bal zonder na te denken. Verweij is nu in balbezit. Verweij draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dziaduszko met de inworp. Ouslati kan de bal niet met de borst controleren. Zapata rent richting de bal. Ouslati onderschept slim de pass. Ouslati geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
RM_Havana - FC-Rafa 4:0

40e minuut.
Almeida verovert de bal door een tackle van achteren. Almeida passt de bal met de wreef. Díaz rent richting de bal. Ouslati verovert de bal door een tackle van achteren. Ouslati geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RM_Havana 27%, FC-Rafa 73%.
RM_Havana - FC-Rafa 4:0

51e minuut.
Ondrůšek met een sublieme pass. Ciminian is nu in balbezit. Ciminian geeft een lange en hoge pass. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen. Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Fajardo geeft een hoge lob. Verweij probeert de bal aan de voet te houden. Segura is nu in balbezit. Ereu onderschept slim de pass. Ereu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Żywanowski rent richting de bal. Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko passt de bal in één keer door. Zapata heeft problemen om de bal te vangen. Ouslati geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Betancourt de bal. Amandio is nu in balbezit. Żywanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amandio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Darcourt zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
RM_Havana - FC-Rafa 4:1

64e minuut.
Verweij is nu in balbezit. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Verweij bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RM_Havana - FC-Rafa 5:1

66e minuut.
Almeida met een harde bal richting middenveld. Dziaduszko kopt de bal weg. Verweij heeft problemen om de bal te vangen. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RM_Havana - FC-Rafa 6:1

68e minuut.
Lage onderschept slim de pass. Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Verweij bereikt de bal nog maar net als eerste. Verweij schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Dziaduszko heeft problemen om de bal te vangen. Dziaduszko passt de bal zonder na te denken. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RM_Havana - FC-Rafa 7:1

77e minuut.
Daar is Fajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajardo passt de bal zonder na te denken. Ereu is nu in balbezit. Ereu schiet op doel. Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RM_Havana - FC-Rafa 8:1

83e minuut.
Klungelig pakt Almeida de bal. Ereu is nu in balbezit. Ereu passt de bal zonder na te denken. Verweij is nu in balbezit. Verweij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lage geeft een lange en hoge pass. Díaz rent richting de bal. Ouslati begaat een overtreding. Díaz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Díaz kan niet meer verder spelen. Alcolea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RM_Havana 29%, FC-Rafa 71%.
RM_Havana - FC-Rafa 8:1