Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NUFC Sliač FK Černá Pole
Novy system Tactiek FKČP8
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
34.5 gemiddelde waardering 43.1
matig Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Žaloudek geeft een lange en hoge pass. Milota bereikt de bal nog maar net als eerste. Belasz begaat een overtreding. Belasz krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Žaloudek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milota met een sublieme pass. Skupeň rent richting de bal. Votruba onderschept slim de pass. Votruba passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Tiha onderschept slim de pass. Maršan rent richting de bal. Kordoš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kordoš krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Hrach is nu in balbezit. Hrach geeft een lange en hoge pass. Havaš is nu in balbezit. Milota onderschept slim de pass. Milota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Milota verovert de bal door een tackle van achteren. Milota passt de bal met de wreef. Votruba is nu in balbezit. Votruba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Milota is nu in balbezit. Milota schiet op doel. Na een snelle pass probeert Belasz de bal onder controle te krijgen. Somoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NUFC Sliač - FK Černá Pole 0:1

26e minuut.
Milota geeft een lange en hoge pass. Ziazeka kopt de bal weg. Jajko probeert de bal aan de voet te houden. Votruba is nu in balbezit. Votruba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Žaloudek is nu in balbezit. Žaloudek geeft een hoge lob. Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NUFC Sliač - FK Černá Pole 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NUFC Sliač 62%, FK Černá Pole 38%.
NUFC Sliač - FK Černá Pole 0:2

46e minuut.
Kamodo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jouza komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ziazeka is nu in balbezit. Ziazeka speelt de bal door. Klungelig pakt Rebár de bal. Votruba rent richting de bal. Votruba schiet op doel. Somoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Klungelig pakt Žaloudek de bal. Žaloudek geeft een hoge lob. Votruba rent richting de bal. Milota is nu in balbezit. Milota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Poudal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žaloudek met een sublieme pass. Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Milota bereikt de bal nog maar net als eerste. Milota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jajko rent richting de bal. Jajko geeft een hoge lob. Tiha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kidala is nu in balbezit. Kidala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Žaloudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Žaloudek geeft de bal voor. Jajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba verovert de bal door een tackle van achteren. Votruba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Somoš bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NUFC Sliač 54%, FK Černá Pole 46%.
NUFC Sliač - FK Černá Pole 0:2