Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool FC 1892 FC Watzlsdorf
-451-off Tactiek Kridlo
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
54.2 gemiddelde waardering 54.2
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Drápela met een sublieme pass. Barcău rent richting de bal. Barcău speelt de bal door. Stadler is nu in balbezit. Stadler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Čehoun kopt de bal weg. Netopil probeert naar een medespeler te passen. Lehký bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC Watzlsdorf 1:0

13e minuut.
Barcău geeft een hoge lob. Němec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler onderschept slim de pass. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Stadler controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Slezák maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Gjerdingen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehký rent richting de bal. Lehký haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Netopil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lehký springt en kopt de bal. Bella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC Watzlsdorf 2:0

26e minuut.
Vychodil geeft een hoge lob. Leklý rent richting de bal. Leklý passt de bal zonder na te denken. Lehký is nu in balbezit. Lehký draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Barcău met een sublieme pass. Stadler rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Vychodil ... Strafschop! Stadler raakt geblesseerd tijdens het duel. Stadler legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Nevyjel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stadler is nu in balbezit. Stadler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC Watzlsdorf 2:1

42e minuut.
Drápela rent richting de bal. Netopil verovert de bal door een tackle van achteren. Netopil passt de bal zonder na te denken. Lehký rent richting de bal. Lehký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC Watzlsdorf 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool FC 1892 56%, FC Watzlsdorf 44%.
Liverpool FC 1892 - FC Watzlsdorf 3:1

49e minuut.
Netopil passt de bal met de wreef. Znojemský probeert naar een medespeler te passen. Čeliš rent richting de bal. Lehký verovert de bal door een tackle van achteren. Lehký haalt uit met een fantastische trap. Bella bokst de bal weg.

74e minuut.
Kasař onderschept slim de pass. Kasař met een sublieme pass. Drápela bereikt de bal nog maar net als eerste. Drápela geeft een hoge lob. Stadler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC Watzlsdorf 3:2

85e minuut.
Znojemský met een sublieme pass. Klungelig pakt Zani de bal. Leklý is nu in balbezit. Lehký rent richting de bal. Lehký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC Watzlsdorf 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool FC 1892 40%, FC Watzlsdorf 60%.
Liverpool FC 1892 - FC Watzlsdorf 4:2