Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 CF Boby Brno
Prometheus Tactiek zakladni2
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
17 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
49.6 gemiddelde waardering 52.4
formidabel Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Laciga bereikt de bal nog maar net als eerste. Španiel onderschept slim de pass. Španiel geeft een hoge lob. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap. Kuziński bokst de bal weg. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap. Kuziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Laciga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna onderschept slim de pass. Sosna geeft een hoge lob. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Andreiescu passt de bal met de wreef. Coma geeft een hoge lob. Zlatkov rent richting de bal. Zlatkov schiet op doel. Volný probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sosna onderschept slim de pass. Sosna geeft de bal voor. Inworp. Laciga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andreiescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čihák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt draait met de bal, schiet en ... Kuziński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Čihák heeft problemen om de bal te vangen. Čihák geeft een hoge lob. Augusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Coma rent richting de bal. Španiel is nu in balbezit. Španiel met een sublieme pass. Augusta rent richting de bal. Augusta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Poustecký geeft een hoge lob. Inworp. Šomek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Augusta is nu in balbezit. Augusta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Šomek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čihák bereikt de bal nog maar net als eerste. Čihák geeft een lange en hoge pass. Augusta rent richting de bal. Augusta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Sosna speelt de bal door. Šomek met een sublieme pass. Čihák bereikt de bal nog maar net als eerste. Čihák geeft de bal voor. Augusta krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Camacho kopt de bal weg. Jankowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zlatkov rent richting de bal. Zlatkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - CF Boby Brno 0:1

33e minuut.
Andreiescu probeert naar een medespeler te passen. Coma is nu in balbezit. Coma met een sublieme pass. Zlatkov rent richting de bal. Zlatkov draait met de bal, schiet en ... Volný kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Coma neemt de hoekschop. Zlatkov rent richting de bal. Zlatkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - CF Boby Brno 0:2

37e minuut.
Čihák bereikt de bal nog maar net als eerste. Čihák geeft een hoge lob. Poustecký is nu in balbezit. Augusta onderschept slim de pass. Augusta schiet op doel. Kuziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigma Ježci Bušín 2006 57%, CF Boby Brno 43%.
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - CF Boby Brno 0:2

55e minuut.
Augusta rent richting de bal. Augusta probeert naar een medespeler te passen. Čihák rent richting de bal. Čihák geeft een hoge lob. Augusta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sosna geeft de bal voor. Šimfelt rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Čihák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Augusta springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Reekers geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šomek met de inworp. Augusta rent richting de bal. Augusta schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Melipange speelt de bal door. Süss rent richting de bal. Süss geeft een hoge lob. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho haalt uit met een fantastische trap. Volný probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

73e minuut.
Süss neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Jankowicz de bal. Zlatkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - CF Boby Brno 0:3

81e minuut.
Šomek rent richting de bal. Šomek passt de bal in één keer door. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Sosna met een sublieme pass. Čihák rent richting de bal. Čihák passt de bal zonder na te denken. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Šomek kopt de bal weg. Melipange rent richting de bal. Čihák onderschept slim de pass. Čihák geeft een hoge lob. Augusta springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigma Ježci Bušín 2006 59%, CF Boby Brno 41%.
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - CF Boby Brno 0:3