Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1. FC Underberg FK Černá Pole
352 new Tactiek FKČP8
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.2 gemiddelde waardering 42.4
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Zangger is nu in balbezit. Hrach verovert de bal door een tackle van achteren. Hrach passt de bal in één keer door. Votruba rent richting de bal. Votruba haalt uit met een fantastische trap. Gladysz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gladysz speelt de bal door. Grichting rent richting de bal. Hrach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hrach krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Tell kopt de bal weg. Žaloudek rent richting de bal. Junosza rent richting de bal. Žaloudek onderschept slim de pass. Žaloudek geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Underberg - FK Černá Pole 0:1

33e minuut.
Tell geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Derdiyok de bal onder controle te krijgen. Žaloudek probeert naar een medespeler te passen. Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba draait met de bal, schiet en ... Gladysz bokst de bal weg.

40e minuut.
Votruba is nu in balbezit. Zangger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Votruba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hrach zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milota krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hrach passt de bal zonder na te denken. Milota bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba probeert naar een medespeler te passen. Ziazeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziazeka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gladysz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Milota bereikt de bal nog maar net als eerste. Milota schiet op doel. Gladysz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Underberg 56%, FK Černá Pole 44%.
1. FC Underberg - FK Černá Pole 0:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inauen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Junosza is nu in balbezit. Grichting is nu in balbezit. Grichting geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Milota met een sublieme pass. Hrach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrach passt de bal in één keer door. Votruba rent richting de bal. Votruba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Maršan geeft een hoge lob. Žaloudek kopt de bal weg. Daar is Junosza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hrach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrach passt de bal zonder na te denken. Milota heeft problemen om de bal te vangen. Milota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Underberg - FK Černá Pole 0:2

70e minuut.
Inauen speelt de bal door. Hranatý geeft een hoge lob. Votruba probeert naar een medespeler te passen. Milota is nu in balbezit. Milota schiet op doel. Gladysz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Zangger heeft problemen om de bal te vangen. Hrach onderschept slim de pass. Hrach met een sublieme pass. Milota bereikt de bal nog maar net als eerste. Milota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Underberg - FK Černá Pole 0:3

90e minuut.
Derdiyok geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žaloudek met een snelle inworp. Poudal rent richting de bal. Poudal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Underberg 52%, FK Černá Pole 48%.
1. FC Underberg - FK Černá Pole 0:3