Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eleven United NUFC Sliač
karamba Tactiek Novy system
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 37.1
goed Schieten goed
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Šilar verovert de bal door een tackle van achteren. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šilar verovert de bal door een tackle van achteren. Velebný is nu in balbezit. Velebný schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Stela passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Velebný de bal. Met opzet legt Rebár zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rebár naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eleven United 44%, NUFC Sliač 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eleven United - NUFC Sliač 0:0

67e minuut.
Budíšek passt de bal met de wreef. Oancea is nu in balbezit. Belasz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belasz krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Stela geeft de bal voor. Belasz kopt de bal weg. Jurat probeert de bal aan de voet te houden. Fojtášek rent richting de bal. Fojtášek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Jurat geeft een lange en hoge pass. Haas probeert de bal met de borst te controleren. Kidala is nu in balbezit. Kidala schiet op doel. Redes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - NUFC Sliač 0:1

77e minuut.
Oancea onderschept slim de pass. Oancea passt de bal met de wreef. Šilar is nu in balbezit. Velebný rent richting de bal. Velebný haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eleven United 48%, NUFC Sliač 52%.
Eleven United - NUFC Sliač 0:1