Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Černá Pole FC Watzlsdorf
FKČP8 Tactiek Kridlo
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
43.8 gemiddelde waardering 53.6
solid Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Barcău speelt de bal door. Drápela bereikt de bal nog maar net als eerste. Drápela geeft een hoge lob. Stadler krijgt zijn hoofd ertegen. Kolman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - FC Watzlsdorf 0:1

22e minuut.
Kasař onderschept slim de pass. Kasař geeft een lange en hoge pass. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler haalt uit met een fantastische trap. Kolman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - FC Watzlsdorf 0:2

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Guachimala stond buitenspel. Maršan neemt vlug de vrije trap. Daar is Čeliš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Guachimala heeft problemen om de bal te vangen. Stadler is nu in balbezit. Maršan onderschept slim de pass. Guachimala onderschept slim de pass. Guachimala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tiha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kamodo is nu in balbezit. Stadler rent richting de bal. Stadler schiet op doel. Kolman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - FC Watzlsdorf 0:3

37e minuut.
Maršan geeft de bal voor. Drápela probeert naar een medespeler te passen. Barcău is nu in balbezit. Barcău geeft een hoge lob. Stadler springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - FC Watzlsdorf 0:4

39e minuut.
Guachimala kopt de bal weg. Stadler is nu in balbezit. Tiha is nu in balbezit. Stadler onderschept slim de pass. Stadler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - FC Watzlsdorf 0:5

40e minuut.
Votruba passt de bal zonder na te denken. Tiha is nu in balbezit. Stadler is nu in balbezit. Stadler schiet op doel. Kolman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Hrach passt de bal met de wreef. Zani bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău geeft een lange en hoge pass. Guachimala springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - FC Watzlsdorf 0:6

43e minuut.
Barcău speelt de bal door. Daar is Čeliš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zani speelt de bal door. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler draait met de bal, schiet en ... Kolman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Černá Pole 68%, FC Watzlsdorf 32%.
FK Černá Pole - FC Watzlsdorf 0:6

54e minuut.
Barcău rent richting de bal. Barcău speelt de bal door. Stadler is nu in balbezit. Stadler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Tiha de bal onder controle te krijgen. Stadler is nu in balbezit. Stadler passt de bal in één keer door. Guachimala rent richting de bal. Guachimala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tiha is nu in balbezit. Barcău onderschept slim de pass. Barcău probeert naar een medespeler te passen. Stadler heeft problemen om de bal te vangen. Stadler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zani passt de bal zonder na te denken. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler schiet op doel. Kolman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - FC Watzlsdorf 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Černá Pole 53%, FC Watzlsdorf 47%.
FK Černá Pole - FC Watzlsdorf 0:7