Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool FC 1892 Eleven United
-451-off Tactiek karamba
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
51.3 gemiddelde waardering 41.9
formidabel Schieten goed
solide Passen matig
redelijk Verdedigen goed


8e minuut.
Liběna rent richting de bal. Plesník probeert naar een medespeler te passen. Liběna rent richting de bal. Liběna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - Eleven United 1:0

16e minuut.
Liběna haalt uit met een fantastische trap. Redes speelt de bal door. Slezák kopt de bal weg. Liběna bereikt de bal nog maar net als eerste. Liběna haalt uit met een fantastische trap. Redes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Vranický is nu in balbezit. Vranický geeft de bal voor. Inworp. Stela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oancea geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Znojemský met de inworp. Plesník geeft een lange en hoge pass. Daar is Duijnhouwer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipko draait met de bal, schiet en ... Redes bokst de bal weg. Liběna rent richting de bal. Duijnhouwer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Liběna raakt geblesseerd tijdens het duel. Liběna legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Redes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - Eleven United 2:0

26e minuut.
Plesník passt de bal in één keer door. Čehoun rent richting de bal. Čehoun geeft een lange en hoge pass. Liběna rent richting de bal. Liběna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stela met een snelle inworp. Oancea probeert naar een medespeler te passen. Stela geeft een hoge lob. Velebný krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Slezák geeft een hoge lob. Stela bereikt de bal nog maar net als eerste. Stela geeft de bal voor. Fojtášek maakt een snoekduik en kopt de bal. Nevyjel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - Eleven United 2:1

41e minuut.
Filipko passt de bal zonder na te denken. Slezák is nu in balbezit. Slezák passt de bal zonder na te denken. Liběna bereikt de bal nog maar net als eerste. Liběna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - Eleven United 3:1

44e minuut.
Vranický maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Plesník kopt de bal weg. Haas heeft problemen om de bal te vangen. Liběna is nu in balbezit. Liběna haalt uit met een fantastische trap. Redes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - Eleven United 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool FC 1892 51%, Eleven United 49%.
Liverpool FC 1892 - Eleven United 4:1

47e minuut.
Vychodil geeft een lange en hoge pass. Daar is Duijnhouwer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filipko krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Plesník bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesník geeft een lange en hoge pass. Liběna bereikt de bal nog maar net als eerste. Liběna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - Eleven United 5:1

69e minuut.
Znojemský geeft de bal voor. Daar is Haas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liběna is nu in balbezit. Liběna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Netopil is nu in balbezit. Netopil passt de bal met de wreef. Liběna is nu in balbezit. Liběna schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Sabău de bal. Liběna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău rent richting de bal. Liběna onderschept slim de pass. Liběna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - Eleven United 6:1

76e minuut.
Znojemský met een sublieme pass. Netopil rent richting de bal. Netopil passt de bal met de wreef. Slezák heeft problemen om de bal te vangen. Slezák geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Liběna is nu in balbezit. Liběna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Plesník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stela rent richting de bal. Stela speelt de bal door. Fojtášek is nu in balbezit. Fojtášek schiet op doel. Nevyjel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Solarz geeft een hoge lob. Čehoun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čehoun geeft de bal voor. Liběna rent richting de bal. Liběna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool FC 1892 41%, Eleven United 59%.
Liverpool FC 1892 - Eleven United 6:1