Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Watzlsdorf NUFC Sliač
Kridlo Tactiek Novy system
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
53.1 gemiddelde waardering 38
zeer goed Schieten matig
goed Passen matig
solide Verdedigen matig


5e minuut.
Barcău onderschept slim de pass. Barcău met een sublieme pass. Stadler rent richting de bal. Stadler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - NUFC Sliač 1:0

12e minuut.
Kasař verovert de bal door een tackle van achteren. Kasař geeft de bal voor. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Barcău geeft een hoge lob. Klungelig pakt Havaš de bal. Barcău is nu in balbezit. Barcău geeft een hoge lob. Stadler springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Belasz de bal onder controle te krijgen. Stadler is nu in balbezit. Stadler passt de bal zonder na te denken. Guachimala rent richting de bal. Guachimala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Havaš met de inworp. Drápela bereikt de bal nog maar net als eerste. Drápela probeert naar een medespeler te passen. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler draait met de bal, schiet en ... Somoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Barcău speelt de bal door. Stadler is nu in balbezit. Belasz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Belasz krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Hojda geeft de bal voor. Klungelig pakt Havaš de bal. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău geeft een hoge lob. Stadler is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stadler is nu in balbezit. Stadler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - NUFC Sliač 2:0

43e minuut.
Zani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zani passt de bal zonder na te denken. Barcău rent richting de bal. Barcău geeft een hoge lob. Stadler kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kasař speelt de bal door. Drápela is nu in balbezit. Drápela passt de bal in één keer door. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău geeft de bal voor. Somoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Watzlsdorf 34%, NUFC Sliač 66%.
FC Watzlsdorf - NUFC Sliač 2:0

49e minuut.
Caboský met de inworp. Hopstok rent richting de bal. Drápela begaat een overtreding. Drápela krijgt een gele kaart. Hopstok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caboský wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bella met een harde bal richting middenveld. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău geeft een hoge lob. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Rebár rent richting de bal. Rebár geeft een hoge lob. Budíšek rent richting de bal. Budíšek schiet op doel. Bella probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - NUFC Sliač 2:1

58e minuut.
Drápela geeft een lange en hoge pass. Jurat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala schiet op doel. Somoš werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Drápela onderschept slim de pass. Drápela geeft een hoge lob. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler schiet op doel. Somoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - NUFC Sliač 3:1

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drápela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barcău is nu in balbezit. Barcău draait met de bal, schiet en ... Stadler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Drápela is nu in balbezit. Barcău rent richting de bal. Barcău probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guachimala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guachimala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - NUFC Sliač 4:1

71e minuut.
Hopstok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasař geeft de bal voor. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău geeft een hoge lob. Guachimala krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - NUFC Sliač 5:1

77e minuut.
Barcău rent richting de bal. Barcău speelt de bal door. Stadler is nu in balbezit. Stadler haalt uit met een fantastische trap. Somoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - NUFC Sliač 6:1

81e minuut.
Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău geeft een hoge lob. Guachimala heeft problemen om de bal te vangen. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Čeliš geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caboský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hopstok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopstok geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Watzlsdorf 44%, NUFC Sliač 56%.
FC Watzlsdorf - NUFC Sliač 6:1