Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eleven United FC Watzlsdorf
karamba Tactiek Kridlo
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
47.7 gemiddelde waardering 53.4
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Stela bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezucha verovert de bal door een tackle van achteren. Bezucha geeft een hoge lob. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gjerdingen neemt vlug de vrije trap. Guachimala rent richting de bal. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - FC Watzlsdorf 0:1

36e minuut.
Gibes is nu in balbezit. Drápela onderschept slim de pass. Drápela passt de bal in één keer door. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Šilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasař onderschept slim de pass. Kasař met een sublieme pass. Stadler is nu in balbezit. Stadler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eleven United 57%, FC Watzlsdorf 43%.
Eleven United - FC Watzlsdorf 0:1

52e minuut.
Stela is nu in balbezit. Kasař onderschept slim de pass. Kasař geeft een lange en hoge pass. Stadler rent richting de bal. Stadler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Barcău passt de bal zonder na te denken. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eleven United 55%, FC Watzlsdorf 45%.
Eleven United - FC Watzlsdorf 0:1