Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Boby Brno Eleven United
zakladni2 Tactiek karamba
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
9 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
49.2 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten good
solid Passen average
outstanding Verdedigen adequate


2e minuut.
Koçyiğit geeft een hoge lob. Camacho kopt de bal weg. Solarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poustecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Poustecký schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Poustecký heeft problemen om de bal te vangen. Gibes onderschept slim de pass. Met opzet legt Coma zijn tegenspeler op de grond. Coma is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Kiepski passt de bal met de wreef. Koçyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas begaat een overtreding. Haas krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kiepski probeert naar een medespeler te passen. Koçyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyiğit geeft de bal voor. Camacho rent richting de bal. Camacho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Koçyiğit met een sublieme pass. Poustecký rent richting de bal. Poustecký speelt de bal door. Camacho is nu in balbezit. Camacho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Koçyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyiğit passt de bal met de wreef. Daar is Haas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delplanque rent richting de bal. Delplanque haalt uit met een fantastische trap. Redes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Camacho is nu in balbezit. Camacho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Boby Brno - Eleven United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Boby Brno 31%, Eleven United 69%.
CF Boby Brno - Eleven United 1:0

47e minuut.
Duijnhouwer bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijnhouwer passt de bal in één keer door. Daar is Fojtášek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poustecký is nu in balbezit. Poustecký geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Solarz geeft de bal voor. Inworp. Poustecký met de inworp. Daar is Kiepski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiepski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Delplanque de bal. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Delplanque onderschept slim de pass. Delplanque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Boby Brno - Eleven United 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Boby Brno 29%, Eleven United 71%.
CF Boby Brno - Eleven United 2:0