Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool FC 1892 FK Černá Pole
-451-off Tactiek FKČP8
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 44.5
very good Schieten very good
solid Passen adequate
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Ziazeka met de inworp. Znojemský speelt de bal door. Daar is Slezák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nevyjel met een harde bal richting middenveld. Filipko kopt de bal weg. Lehký is nu in balbezit. Lehký schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Klungelig pakt Kamodo de bal. Lehký is nu in balbezit. Filipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehký rent richting de bal. Lehký haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FK Černá Pole 1:0

25e minuut.
Čehoun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lízal komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Kamodo onderschept slim de pass. Poudal bereikt de bal nog maar net als eerste. Poudal geeft de bal voor. Ziazeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziazeka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hrach verovert de bal door een tackle van achteren. Hrach probeert naar een medespeler te passen. Ziazeka rent richting de bal. Ziazeka schiet op doel. Nevyjel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liverpool FC 1892 - FK Černá Pole 1:1

36e minuut.
Netopil passt de bal met de wreef. Slezák rent richting de bal. Slezák geeft een hoge lob. Lehký rent richting de bal. Lehký haalt uit met een fantastische trap. Kolman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Slezák speelt de bal door. Netopil met een sublieme pass. Lehký bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehký draait met de bal, schiet en ... Kolman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FK Černá Pole 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool FC 1892 47%, FK Černá Pole 53%.
Liverpool FC 1892 - FK Černá Pole 2:1

54e minuut.
Klungelig pakt Žaloudek de bal. Vychodil onderschept slim de pass. Netopil met een sublieme pass. Filipko is nu in balbezit. Filipko probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lehký bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FK Černá Pole 3:1

56e minuut.
Netopil passt de bal met de wreef. Filipko rent richting de bal. Filipko passt de bal met de wreef. Lehký is nu in balbezit. Lehký schiet op doel. Kolman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

63e minuut.
Netopil geeft een lange en hoge pass. Plesník kopt de bal weg. Hranatý probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lehký is nu in balbezit. Lehký draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kamodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamodo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Filipko de bal onder controle te krijgen. Netopil is nu in balbezit. Netopil geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Slezák passt de bal in één keer door. Lehký bereikt de bal nog maar net als eerste. Poudal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Poudal krijgt een gele kaart. Lehký raakt geblesseerd tijdens het duel. Slezák met een snel genomen vrije trap. Lehký heeft problemen om de bal te vangen. Filipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lízal geeft een lange en hoge pass. Tiha is nu in balbezit. Met opzet legt Lehký zijn tegenspeler op de grond. Lehký krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Hrach rent richting de bal. Hrach geeft een lange en hoge pass. Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba schiet op doel. Nevyjel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool FC 1892 48%, FK Černá Pole 52%.
Liverpool FC 1892 - FK Černá Pole 3:1