Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-16 19:46
  • Competitiewedstrijd: Shablagoo
  • Stadion: Mesón ZZZ Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3068
Mesón ZZZ TJ Strojár
Especial Tactiek 3
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 37.5
zeer goed Schieten matig
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


6e minuut.
Ghimp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghimp passt de bal zonder na te denken. Yenilmeztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenilmeztürk draait met de bal, schiet en ... Pribiš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesón ZZZ - TJ Strojár 1:0

8e minuut.
Alavantas speelt de bal door. Daar is Gluhovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Välikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Välikangas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesón ZZZ - TJ Strojár 2:0

11e minuut.
Välikangas heeft problemen om de bal te vangen. Bottarini verovert de bal door een tackle van achteren. Bottarini passt de bal zonder na te denken. Yenilmeztürk rent richting de bal. Yenilmeztürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Spaljević kopt de bal weg. Välikangas rent richting de bal. Välikangas passt de bal zonder na te denken. Yenilmeztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenilmeztürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Urzini de bal onder controle te krijgen. Välikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzini begaat een overtreding. Urzini krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Szuprytowski met een sublieme pass. Yenilmeztürk is nu in balbezit. Yenilmeztürk passt de bal met de wreef. Välikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Välikangas schiet op doel. Pribiš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Välikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Välikangas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mesón ZZZ - TJ Strojár 3:0

25e minuut.
Spaljević met een sublieme pass. Yenilmeztürk is nu in balbezit. Gluhovský begaat een overtreding. Yenilmeztürk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Spaljević neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Galmés rent richting de bal. Galmés geeft een hoge lob. Välikangas rent richting de bal. Klungelig pakt Välikangas de bal. Välikangas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesón ZZZ - TJ Strojár 4:0

44e minuut.
Välikangas kopt de bal weg. Yenilmeztürk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boczek. Boczek krijgt een gele kaart. Yenilmeztürk raakt geblesseerd tijdens het duel. Spaljević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Välikangas rent richting de bal. Välikangas draait met de bal, schiet en ... Pribiš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesón ZZZ - TJ Strojár 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mesón ZZZ 30%, TJ Strojár 70%.
Mesón ZZZ - TJ Strojár 5:0

48e minuut.
Çiftelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çiftelli geeft een lange en hoge pass. Välikangas is nu in balbezit. Välikangas haalt uit met een fantastische trap. Pribiš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesón ZZZ - TJ Strojár 6:0

51e minuut.
Yenilmeztürk verovert de bal door een tackle van achteren. Spaljević met een sublieme pass. Välikangas rent richting de bal. Välikangas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesón ZZZ - TJ Strojár 7:0

58e minuut.
Spaljević rent richting de bal. Spaljević speelt de bal door. Boczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenilmeztürk verovert de bal door een tackle van achteren. Yenilmeztürk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pribiš met een harde bal richting middenveld. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević passt de bal in één keer door. Välikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Välikangas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bottarini heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spaljević. Bottarini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puškáč zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hudec is nu in balbezit. Hudec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Galmés verovert de bal door een tackle van achteren. Galmés met een sublieme pass. Välikangas rent richting de bal. Välikangas draait met de bal, schiet en ... Pribiš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesón ZZZ - TJ Strojár 8:0

74e minuut.
Çiftelli geeft een lange en hoge pass. Gluhovský probeert de bal met de borst te controleren. Yenilmeztürk geeft een lange en hoge pass. Välikangas heeft problemen om de bal te vangen. Välikangas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Välikangas passt de bal zonder na te denken. Ghimp met een sublieme pass. Välikangas is nu in balbezit. Yenilmeztürk is nu in balbezit. Yenilmeztürk schiet op doel. De bal raakt de paal. Pribiš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

78e minuut.
Hudec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudec geeft de bal voor. Galmés kopt de bal weg. Välikangas heeft problemen om de bal te vangen. Välikangas schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mesón ZZZ 35%, TJ Strojár 65%.
Mesón ZZZ - TJ Strojár 8:0