Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-16 18:22
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: NIHIL Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6432
NIHIL Blue Stars City FC
sut_gol Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
9% Spel op eigen helft 91%
65 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 17.4
incredible Schieten unsatisfactory
formidable Passen unsatisfactory
very good Verdedigen poor


1e minuut.
Adriano is nu in balbezit. Adriano geeft een hoge lob. Pasino kopt de bal weg. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 1:0

2e minuut.
Szucki met een sublieme pass. Szczotok is nu in balbezit. Szczotok met een sublieme pass. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 2:0

3e minuut.
Adriano rent richting de bal. Adriano geeft een lange en hoge pass. Boricov kopt de bal weg. Thorovský geeft de bal voor. Ilioara krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pasino probeert naar een medespeler te passen. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Milchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara verovert de bal door een tackle van achteren. Ilioara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 3:0

7e minuut.
Ilioara rent richting de bal. Ilioara passt de bal met de wreef. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano schiet op doel. Ostrev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 4:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caragiale met de inworp. Thorovský met een sublieme pass. Pasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Boricov verovert de bal door een tackle van achteren. Szczotok speelt de bal door. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasino rent richting de bal. Pasino schiet op doel. Ostrev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

15e minuut.
Todorinski rent richting de bal. Adriano onderschept slim de pass. Adriano met een sublieme pass. Klungelig pakt Ilioara de bal. Ilioara schiet op doel. Ostrev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Thorovský geeft een lange en hoge pass. Ostrev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thorovský de bal. Thorovský geeft een lange en hoge pass. Ilioara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasino passt de bal met de wreef. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 5:0

18e minuut.
Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasino rent richting de bal. Gaidarov rent richting de bal. Ilioara onderschept slim de pass. Ilioara haalt uit met een fantastische trap. Ostrev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ilioara kan de bal niet met de borst controleren. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano speelt de bal door. Pasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 6:0

23e minuut.
Klungelig pakt Szczotok de bal. Szczotok met een sublieme pass. Ilioara rent richting de bal. Ilioara draait met de bal, schiet en ... Ostrev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 7:0

25e minuut.
Ostrev met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adriano met de inworp. Thorovský is nu in balbezit. Thorovský geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Thorovský verovert de bal door een tackle van achteren. Thorovský passt de bal met de wreef. Ilioara rent richting de bal. Ilioara draait met de bal, schiet en ... Ostrev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 8:0

27e minuut.
Kaundjiev met een sublieme pass. Kyuranov probeert naar een medespeler te passen. Thorovský geeft een lange en hoge pass. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara haalt uit met een fantastische trap. Ostrev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adriano is nu in balbezit. Adriano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Szczotok passt de bal zonder na te denken. Thorovský speelt de bal door. Pasino is nu in balbezit. Pasino draait met de bal, schiet en ... Ostrev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 9:0

30e minuut.
Pasino is nu in balbezit. Pasino passt de bal zonder na te denken. Ilioara rent richting de bal. Ilioara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 10:0

32e minuut.
Pasino geeft de bal voor. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara draait met de bal, schiet en ... Ostrev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 11:0

34e minuut.
Thorovský probeert naar een medespeler te passen. Adriano geeft de bal voor. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara draait met de bal, schiet en ... Ostrev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 12:0

35e minuut.
Adriano met een sublieme pass. Ilioara rent richting de bal. Ilioara passt de bal in één keer door. Pasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 13:0

37e minuut.
Adriano rent richting de bal. Adriano geeft een hoge lob. Ilioara rent richting de bal. Ilioara haalt uit met een fantastische trap. Ostrev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 14:0

38e minuut.
Thorovský passt de bal met de wreef. Szczotok bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotok passt de bal in één keer door. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Boricov is nu in balbezit. Boricov geeft de bal voor. Inworp. Szczotok met een snelle inworp. Thorovský geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Adriano probeert naar een medespeler te passen. Pasino rent richting de bal. Pasino geeft de bal voor. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 15:0

41e minuut.
Georgiev heeft problemen om de bal te vangen. Pasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tringov is nu in balbezit. Pasino verovert de bal door een tackle van achteren. Pasino passt de bal zonder na te denken. Ostrev bokst de bal weg. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 16:0

44e minuut.
Caragiale geeft de bal voor. Klungelig pakt Ilioara de bal. Tringov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara verovert de bal door een tackle van achteren. Ilioara draait met de bal, schiet en ... Ostrev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 17:0

45e minuut.
Adriano rent richting de bal. Adriano passt de bal in één keer door. Daar is Pasino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIHIL 10%, Blue Stars City FC 90%.
NIHIL - Blue Stars City FC 17:0

48e minuut.
Adriano is nu in balbezit. Adriano geeft de bal voor. Ilioara rent richting de bal. Ilioara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 18:0

49e minuut.
Ilioara is nu in balbezit. Ilioara passt de bal in één keer door. Szczotok heeft problemen om de bal te vangen. Szczotok geeft een hoge lob. Ilioara maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pasino bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 19:0

51e minuut.
Klungelig pakt Tringov de bal. Pasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasino passt de bal zonder na te denken. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 20:0

53e minuut.
Milchev geeft een hoge lob. Daar is Georgiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán geeft een hoge lob. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 21:0

54e minuut.
Gaidarov met een sublieme pass. Klungelig pakt Szczotok de bal. Szczotok speelt de bal door. Pasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sahitaj is nu in balbezit. Sahitaj passt de bal in één keer door. Ilioara heeft problemen om de bal te vangen. Ilioara draait met de bal, schiet en ... Ostrev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 22:0

56e minuut.
Parushev probeert naar een medespeler te passen. Boricov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boricov probeert naar een medespeler te passen. Ilioara rent richting de bal. Ilioara schiet op doel. Ostrev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Pasino is nu in balbezit. Pasino probeert naar een medespeler te passen. Ilioara rent richting de bal. Ilioara haalt uit met een fantastische trap. Ostrev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 23:0

59e minuut.
Kyuranov geeft de bal voor. Szczotok kopt de bal weg. Adriano probeert naar een medespeler te passen. Ilioara rent richting de bal. Ilioara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 24:0

61e minuut.
Inworp. Gabrillargues met de inworp. Tringov is nu in balbezit. Thorovský verovert de bal door een tackle van achteren. Thorovský geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 25:0

62e minuut.
Milchev is nu in balbezit. Pasino verovert de bal door een tackle van achteren. Pasino probeert naar een medespeler te passen. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara draait met de bal, schiet en ... Ostrev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szczotok geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ilioara krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 26:0

63e minuut.
Daar is Boricov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasino is nu in balbezit. Pasino met een sublieme pass. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 27:0

67e minuut.
Ilioara draait met de bal, schiet en ... Gaidarov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adriano geeft de bal voor. Pasino rent richting de bal. Pasino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kyuranov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thorovský probeert naar een medespeler te passen. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano geeft een lange en hoge pass. Pasino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Thorovský verovert de bal door een tackle van achteren. Adriano speelt de bal door. Ilioara rent richting de bal. Ilioara draait met de bal, schiet en ... Ostrev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ostrev trapt de bal weg van het doel. Thorovský kopt de bal weg. Klungelig pakt Milchev de bal. Adriano rent richting de bal. Adriano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 28:0

71e minuut.
Szczotok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thorovský is nu in balbezit. Thorovský geeft de bal voor. Ilioara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 29:0

73e minuut.
Pasino verovert de bal door een tackle van achteren. Pasino met een sublieme pass. Daar is Ilioara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilioara schiet op doel. Ostrev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Adriano heeft problemen om de bal te vangen. Adriano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 30:0

75e minuut.
Adriano geeft de bal voor. Pasino geeft een lange en hoge pass. Milchev verovert de bal door een tackle van achteren. Adriano rent richting de bal. Adriano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Ostrev speelt de bal door. Thorovský kopt de bal weg. Adriano geeft een hoge lob. Pasino is nu in balbezit. Pasino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Ostrev trapt de bal weg. Adriano geeft een lange en hoge pass. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adriano neemt de hoekschop. Ilioara krijgt zijn hoofd ertegen. Ostrev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 31:0

79e minuut.
Ilioara is nu in balbezit. Daar is Ilioara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilioara passt de bal in één keer door. Pasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Georgiev de bal. Thorovský rent richting de bal. Thorovský geeft de bal voor. Daar is Ilioara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilioara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 32:0

84e minuut.
Ostrev trapt de bal weg van het doel. Boricov kopt de bal weg. Gaidarov heeft problemen om de bal te vangen. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - Blue Stars City FC 33:0

86e minuut.
Szczotok rent richting de bal. Szczotok passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ilioara de bal. Pasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasino schiet op doel. Ostrev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adriano rent richting de bal. Adriano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Doeltrap. Ostrev trapt de bal weg. Thorovský kopt de bal weg. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIHIL 8%, Blue Stars City FC 92%.
NIHIL - Blue Stars City FC 33:0