Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-09 18:21
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: NIHIL Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4440
NIHIL The Chemicals FC
sut_gol Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten poor
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Roczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Grigoraş de bal. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński draait met de bal, schiet en ... Aguilar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - The Chemicals FC 1:0

12e minuut.
Arango met een sublieme pass. Roczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Grigoraş de bal. Chevereşan rent richting de bal. Chevereşan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Padineanu kopt de bal weg. Macek is nu in balbezit. Medina is nu in balbezit. Chevereşan verovert de bal door een tackle van achteren. Chevereşan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Klungelig pakt Iznaga de bal. Roczyński onderschept slim de pass. Roczyński geeft een lange en hoge pass. Grigoraş maakt een snoekduik en kopt de bal. Arango maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - The Chemicals FC 2:0

22e minuut.
Chacón controleert de bal met de borst. Grigoraş rent richting de bal. Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Chevereşan verovert de bal door een tackle van achteren. Chevereşan draait met de bal, schiet en ... Arango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Padineanu geeft een lange en hoge pass. Roczyński speelt de bal door. Busquets controleert de bal met de borst. Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Arango probeert naar een medespeler te passen. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński probeert naar een medespeler te passen. Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoraş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Grigoraş de bal. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
miño is nu in balbezit. miño geeft een lange en hoge pass. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu verovert de bal door een tackle van achteren. Padineanu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek passt de bal zonder na te denken. Medina probeert de bal met de borst te controleren. Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIHIL 7%, The Chemicals FC 93%.
NIHIL - The Chemicals FC 2:0

46e minuut.
miño geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iznaga met een snelle inworp. Cristóbal rent richting de bal. Cristóbal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Randrup geeft de bal voor. Roczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Chevereşan de bal. Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Roczyński is nu in balbezit. Roczyński geeft de bal voor. Chacón heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roczyński zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Roczyński kopt de bal weg. Chevereşan met een sublieme pass. Roczyński is nu in balbezit. Grigoraş is nu in balbezit. Grigoraş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Medina onderschept slim de pass. Macek onderschept slim de pass. Macek speelt de bal door. Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - The Chemicals FC 3:0

72e minuut.
Busquets passt de bal zonder na te denken. Roczyński rent richting de bal. Roczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grigoraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigoraş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cristóbal is nu in balbezit. Macek onderschept slim de pass. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Roczyński geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - The Chemicals FC 4:0

81e minuut.
Medina rent richting de bal. Medina passt de bal zonder na te denken. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Arango maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIHIL 24%, The Chemicals FC 76%.
NIHIL - The Chemicals FC 4:0