Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Stars City FC FC Victorita
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.8
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Săndulescu is nu in balbezit. Săndulescu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Todorinski de bal onder controle te krijgen. Kaundjiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaundjiev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaundjiev onderschept slim de pass. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Stars City FC - FC Victorita 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Stars City FC 38%, FC Victorita 62%.
Blue Stars City FC - FC Victorita 1:0

47e minuut.
Inworp. Ankov met de inworp. Tringov is nu in balbezit. Tringov geeft een hoge lob. Parushev bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ankov rent richting de bal. Radu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ankov raakt geblesseerd tijdens het duel. Ankov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Săndulescu de bal. Todorinski rent richting de bal. Todorinski draait met de bal, schiet en ... Randa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Stars City FC - FC Victorita 2:0

67e minuut.
Kyuranov kopt de bal weg. Gaidarov is nu in balbezit. Kaundjiev probeert naar een medespeler te passen. Todorinski is nu in balbezit. Todorinski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Udrea met een sublieme pass. Helvei is nu in balbezit. Todorinski onderschept slim de pass. Todorinski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Herghelegiu heeft problemen om de bal te vangen. Herghelegiu geeft een lange en hoge pass. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu rent richting de bal. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Stars City FC 48%, FC Victorita 52%.
Blue Stars City FC - FC Victorita 2:0