Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-16 21:59
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: FC Nekropolis Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2369
FC Nekropolis Voltaço FC
Normal Tactiek Mega-45
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 38.6
adequate Schieten weak
solid Passen adequate
average Verdedigen adequate


10e minuut.
Kroulík rent richting de bal. Kubitschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa draait met de bal, schiet en ... Leal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nekropolis - Voltaço FC 1:0

11e minuut.
Barbosa Carneiro onderschept slim de pass. Barbosa Carneiro speelt de bal door. Lua speelt de bal door. Amarante rent richting de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Amarante is nu in balbezit. Fremr rent richting de bal. Amarante verovert de bal door een tackle van achteren. Amarante draait met de bal, schiet en ... Tlukač probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nekropolis - Voltaço FC 1:1

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Basso zal de hoekschop nemen. Daar is Boneca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honorato rent richting de bal. Honorato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nekropolis 56%, Voltaço FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nekropolis - Voltaço FC 1:1

46e minuut.
Gavião Arqueiro geeft een lange en hoge pass. Brugal kan de bal niet met de borst controleren. Brugal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ochoa de bal. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Neves Dias is nu in balbezit. Brugal is nu in balbezit. Brugal passt de bal zonder na te denken. Ochoa rent richting de bal. Ochoa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Neves Dias rent richting de bal. Honorato bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato passt de bal in één keer door. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Amarante rent richting de bal. Fremr schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amarante raakt geblesseerd tijdens het duel. Michalský komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Gringo verovert de bal door een tackle van achteren. Gringo passt de bal met de wreef. Basso bereikt de bal nog maar net als eerste. Basso geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Boneca geeft een lange en hoge pass. Brugal met een sublieme pass. Ochoa is nu in balbezit. Michalský bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalský schiet op doel. Leal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Brugal kopt de bal weg. Daar is Ochoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mendizábal is nu in balbezit. Mendizábal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ochoa de bal. Ochoa schiet op doel. Leal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Kubitschek geeft een hoge lob. Barbosa Carneiro kopt de bal weg. Daar is Brugal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nekropolis - Voltaço FC 1:2

87e minuut.
Lua heeft problemen om de bal te vangen. Mendizábal speelt de bal door. Michalský is nu in balbezit. Michalský draait met de bal, schiet en ... Leal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nekropolis - Voltaço FC 2:2

88e minuut.
Gavião Arqueiro passt de bal in één keer door. Michalský is nu in balbezit. Boneca maakt een afschuwelijke overtreding. Michalský raakt geblesseerd tijdens het duel. Ochoa wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nekropolis 39%, Voltaço FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nekropolis - Voltaço FC 2:2