Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-23 21:59
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Dourados Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2789
Dourados S.C Real Milho Branco
Normal Tactiek Maranata!
31% Balbezit 69%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 54.2
poor Schieten excellent
poor Passen excellent
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Felcon rent richting de bal. Felcon met een sublieme pass. Serfőző is nu in balbezit. Serfőző geeft de bal voor. Krezus springt en kopt de bal. Tornado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - S.C Real Milho Branco 0:1

5e minuut.
Felcon kopt de bal weg. Serfőző is nu in balbezit. Serfőző geeft de bal voor. Krezus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezus schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Krezus de bal onder controle te krijgen. Ribeiro is nu in balbezit. Krezus onderschept slim de pass. Krezus haalt uit met een fantastische trap. Tornado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - S.C Real Milho Branco 0:2

17e minuut.
Wichniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichniarek geeft een lange en hoge pass. Krezus kopt de bal weg. Rupala rent richting de bal. Rupala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - S.C Real Milho Branco 0:3

18e minuut.
Miari probeert naar een medespeler te passen. Serfőző is nu in balbezit. Serfőző passt de bal zonder na te denken. Krezus is nu in balbezit. Krezus schiet op doel. Tornado bokst de bal weg.

20e minuut.
Rupala is nu in balbezit. Rupala passt de bal met de wreef. Felcon probeert naar een medespeler te passen. Krezus rent richting de bal. Krezus haalt uit met een fantastische trap. Tornado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Felcon kopt de bal weg. Krezus heeft problemen om de bal te vangen. Ribeiro rent richting de bal. Krezus onderschept slim de pass. Krezus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Felcon kopt de bal weg. Canavaro geeft een hoge lob. Wichniarek met een sublieme pass. Krezus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Felcon passt de bal zonder na te denken. Rupala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupala draait met de bal, schiet en ... Rupala probeert de bal aan de voet te houden. Rupala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - S.C Real Milho Branco 0:4

28e minuut.
Miari rent richting de bal. Serfőző verovert de bal door een tackle van achteren. Serfőző probeert naar een medespeler te passen. Krezus rent richting de bal. Krezus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Serfőző zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Felcon rent richting de bal. Felcon probeert naar een medespeler te passen. Rupala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Wichniarek de bal. Wichniarek geeft de bal voor. Krezus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezus draait met de bal, schiet en ... Tornado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - S.C Real Milho Branco 0:5

38e minuut.
Serfőző met een sublieme pass. Felcon is nu in balbezit. Felcon probeert naar een medespeler te passen. Krezus is nu in balbezit. Krezus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Soares Siqueira speelt de bal door. Rupala kan de bal niet met de borst controleren. Rupala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caovila met een sublieme pass. Serfőző bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serfőző raakt geblesseerd tijdens het duel. Serfőző wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Caovila trapt de bal weg. Wichniarek speelt de bal door. Daar is Serfőző, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serfőző geeft de bal voor. Krezus krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tornado met een harde bal richting middenveld. Wichniarek kopt de bal weg. Rupala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tornado met een harde bal richting middenveld. Wichniarek kopt de bal weg. Daar is Krezus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krezus draait met de bal, schiet en ... Tornado bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tornado probeert naar een medespeler te passen. Rupala kopt de bal weg. Krezus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - S.C Real Milho Branco 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dourados 86%, S.C Real Milho Branco 14%.
Dourados - S.C Real Milho Branco 0:6

47e minuut.
Wichniarek geeft een lange en hoge pass. Rupala rent richting de bal. Rupala speelt de bal door. Krezus rent richting de bal. Krezus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - S.C Real Milho Branco 0:7

49e minuut.
Wichniarek kopt de bal weg. Rupala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupala geeft een hoge lob. Krezus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezus draait met de bal, schiet en ... Tornado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - S.C Real Milho Branco 0:8

52e minuut.
Serfőző zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Felcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Felcon probeert naar een medespeler te passen. Rupala rent richting de bal. Rupala schiet op doel. Tornado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Fetraś geeft een hoge lob. Rupala kopt de bal weg. Klungelig pakt Krezus de bal. Krezus schiet op doel. Tornado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - S.C Real Milho Branco 0:9

61e minuut.
Felcon met een sublieme pass. Fetraś rent richting de bal. Fetraś passt de bal met de wreef. Krezus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezus haalt uit met een fantastische trap. Tornado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - S.C Real Milho Branco 0:10

66e minuut.
Wichniarek passt de bal in één keer door. Daar is Serfőző, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serfőző geeft een lange en hoge pass. Daar is Krezus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krezus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Serfőző heeft problemen om de bal te vangen. Serfőző geeft een lange en hoge pass. Krezus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezus haalt uit met een fantastische trap. Tornado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - S.C Real Milho Branco 0:11

71e minuut.
Felcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Felcon passt de bal met de wreef. Soares Siqueira is nu in balbezit. Krezus verovert de bal door een tackle van achteren. Krezus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - S.C Real Milho Branco 0:12

72e minuut.
Pasquali speelt de bal door. Klungelig pakt Ipatingão de bal. Pasquali is nu in balbezit. Krezus verovert de bal door een tackle van achteren. Krezus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Rupala rent richting de bal. Rupala passt de bal met de wreef. Palmeiras heeft problemen om de bal te vangen. Krezus is nu in balbezit. Krezus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - S.C Real Milho Branco 0:13

78e minuut.
Felcon passt de bal met de wreef. Serfőző rent richting de bal. Serfőző geeft de bal voor. Krezus is nu in balbezit. Krezus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sotero rent richting de bal. Tramontini verovert de bal door een tackle van achteren. Tramontini geeft een lange en hoge pass. Krezus rent richting de bal. Krezus schiet op doel. Tornado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Soares Siqueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soares Siqueira geeft een hoge lob. Tramontini kopt de bal weg. Rupala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupala draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dourados 86%, S.C Real Milho Branco 14%.
Dourados - S.C Real Milho Branco 0:13