Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pizza & Pasta ST
Gambas e kutas Tactiek 442
41% Balbezit 59%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 39.2
redelijk Schieten solide
matig Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kuroś is nu in balbezit. Kuroś geeft een lange en hoge pass. Malek rent richting de bal. Daar is Malek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Andrzejczak met een snelle inworp. Zuidema rent richting de bal. Ráth verovert de bal door een tackle van achteren. Poncet rent richting de bal. Poncet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Błaś verovert de bal door een tackle van achteren. Błaś geeft een hoge lob. Martinelli kopt de bal weg. Malek rent richting de bal. Malek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Morales kopt de bal weg. Modoni rent richting de bal. Błaś onderschept slim de pass. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zuidema verovert de bal door een tackle van achteren. Katsaraios begaat een overtreding. Zuidema raakt geblesseerd tijdens het duel. Wilk met een snel genomen vrije trap. Malek kopt de bal weg. Martinelli rent richting de bal. Martinelli draait met de bal, schiet en ... Bruto bokst de bal weg.

14e minuut.
Ráth rent richting de bal. Bergh rent richting de bal. Bergh passt de bal in één keer door. Ráth is nu in balbezit. Ráth haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Katsaraios is nu in balbezit. Katsaraios passt de bal in één keer door. Poncet is nu in balbezit. Poncet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Królicki rent richting de bal. Królicki passt de bal in één keer door. Martinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinelli draait met de bal, schiet en ... Bruto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - ST 1:0

42e minuut.
Katsaraios met een sublieme pass. Bergh is nu in balbezit. Bergh passt de bal met de wreef. Katsaraios is nu in balbezit. Katsaraios schiet op doel. De bal raakt de paal. Đurašević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza & Pasta 46%, ST 54%.
Pizza & Pasta - ST 1:0

47e minuut.
Kuirinlahti speelt de bal door. Syska geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wilk de bal. Poncet rent richting de bal. Poncet draait met de bal, schiet en ... Đurašević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Đurašević met een sublieme pass. Błaś kopt de bal weg. Malek probeert de bal met de borst te controleren. Malek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - ST 2:0

57e minuut.
Katsaraios bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuidema bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsaraios verovert de bal door een tackle van achteren. Poncet is nu in balbezit. Poncet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zuidema geeft een lange en hoge pass. Błaś is nu in balbezit. Modiano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Modiano krijgt een gele kaart. Błaś raakt geblesseerd tijdens het duel. Błaś wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Wilk geeft een lange en hoge pass. Modoni probeert de bal aan de voet te houden. Morales speelt de bal door. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek haalt uit met een fantastische trap. Bruto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martinelli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - ST 3:0

73e minuut.
Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges geeft een hoge lob. Modiano kopt de bal weg. Modiano rent richting de bal. Modiano passt de bal in één keer door. Paal!

87e minuut.
Modoni verovert de bal door een tackle van achteren. Modiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Modiano probeert naar een medespeler te passen. Ráth rent richting de bal. Ráth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - ST 3:1

89e minuut.
Martinelli heeft problemen om de bal te vangen. Malek rent richting de bal. Katsaraios onderschept slim de pass. Martinelli onderschept slim de pass. Martinelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza & Pasta 49%, ST 51%.
Pizza & Pasta - ST 3:1