Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-26 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: JohnT Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5470
JohnT maria sharapova
SCOTT352 Tactiek hej
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 37
adequate Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


12e minuut.
Tabela bereikt de bal nog maar net als eerste. Julousuni is nu in balbezit. Tabela onderschept slim de pass. Tabela draait met de bal, schiet en ... Chirilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JohnT - maria sharapova 1:0

41e minuut.
Reimar met een snelle inworp. Torp rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Borowy ... Strafschop! Torp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Køhler zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JohnT 56%, maria sharapova 44%.
JohnT - maria sharapova 1:0

77e minuut.
Mølgaard passt de bal zonder na te denken. Tabela rent richting de bal. Tabela geeft een lange en hoge pass. Borowy probeert de bal aan de voet te houden. Torp maakt een snoekduik en kopt de bal. Chirilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Trzewiczek onderschept slim de pass. Trzewiczek passt de bal met de wreef. Perdikaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhr verovert de bal door een tackle van achteren. Suhr geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tabela heeft problemen om de bal te vangen. Borowy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tabela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pilmark neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Chirilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JohnT - maria sharapova 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JohnT 43%, maria sharapova 57%.
JohnT - maria sharapova 2:0