Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Հայաստան FC HAYQ
փորձ-փոր Tactiek tiko
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 50.2
good Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Aouate speelt de bal door. Lemos rent richting de bal. Lemos passt de bal zonder na te denken. Mącik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mącik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Brovedan onderschept slim de pass. Hamboyan is nu in balbezit. Dřížďal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dřížďal geeft een lange en hoge pass. Karents maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Klungelig pakt Beltramini de bal. Mącik rent richting de bal. Brovedan is nu in balbezit. Mącik onderschept slim de pass. Mącik haalt uit met een fantastische trap. Szaliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Brovedan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mącik verovert de bal door een tackle van achteren. Mącik passt de bal met de wreef. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roccatello bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccatello draait met de bal, schiet en ... Szaliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - FC HAYQ 0:1

28e minuut.
Aouate rent richting de bal. Dřížďal verovert de bal door een tackle van achteren. Dřížďal passt de bal zonder na te denken. Karents bereikt de bal nog maar net als eerste. Karents draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Matusek is nu in balbezit. Matusek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nobili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matusek is nu in balbezit. Matusek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - FC HAYQ 0:2

40e minuut.
Roccatello bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltramini rent richting de bal. Roccatello verovert de bal door een tackle van achteren. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Հայաստան 62%, FC HAYQ 38%.
Հայաստան - FC HAYQ 0:2

46e minuut.
Erzrumyan is nu in balbezit. Gorrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate maakt een afschuwelijke overtreding. Aouate krijgt een gele kaart. Gorrara moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gorrara kan niet meer verder spelen.

48e minuut.
Schopenhauer kopt de bal weg. Mącik heeft problemen om de bal te vangen. Lemos met een sublieme pass. May is nu in balbezit. May draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Fokin passt de bal met de wreef. Latfayak bereikt de bal nog maar net als eerste. May onderschept slim de pass. May draait met de bal, schiet en ... Szaliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - FC HAYQ 0:3

50e minuut.
Lemos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Răduleţ komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Schopenhauer verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Hamboyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dřížďal met een sublieme pass. Aouate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hamboyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Erzrumyan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Răduleţ speelt de bal door. Aouate is nu in balbezit. Aouate passt de bal in één keer door. Mącik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mącik haalt uit met een fantastische trap. Szaliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - FC HAYQ 0:4

66e minuut.
Chiriac komt het veld opgelopen. Font komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Hamboyan probeert naar een medespeler te passen. Karents is nu in balbezit. Karents met een sublieme pass. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Latfayak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamboyan rent richting de bal. Hamboyan met een sublieme pass. Chiriac rent richting de bal. Chiriac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Հայաստան 60%, FC HAYQ 40%.
Հայաստան - FC HAYQ 0:4