Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-26 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Spartacus Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5673
Spartacus Juventus L.D
4444 Tactiek Entreno
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 45.7
solid Schieten adequate
good Passen good
adequate Verdedigen good


22e minuut.
Bora passt de bal in één keer door. Segalini is nu in balbezit. Leonidis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Segalini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Hobbock geeft een lange en hoge pass. Wiktorski rent richting de bal. Laccetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wiktorski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wiktorski kan niet meer verder spelen. Orlinov komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock geeft de bal voor. Leonidis speelt de bal door. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu draait met de bal, schiet en ... Kalezić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Täkker verovert de bal door een tackle van achteren. Täkker geeft een hoge lob. Vlaswinkel is nu in balbezit. Pârvulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Juventus L.D 0:1

45e minuut.
Oprean is nu in balbezit. Oprean passt de bal met de wreef. Silbermann met een sublieme pass. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 55%, Juventus L.D 45%.
Spartacus - Juventus L.D 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Omdal de bal. Birigüi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omdal. Omdal krijgt een gele kaart. Birigüi raakt geblesseerd tijdens het duel. Leonidis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pamić kopt de bal weg. Kalezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Leonidis met een snelle inworp. Birigüi rent richting de bal. Birigüi met een sublieme pass. Pârvulescu heeft problemen om de bal te vangen. Pârvulescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hobbock geeft een hoge lob. Patka is nu in balbezit. Pamić verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Segalini passt de bal zonder na te denken. Silbermann probeert naar een medespeler te passen. Orlinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verardo onderschept slim de pass. Verardo draait met de bal, schiet en ... Giermek bokst de bal weg.

61e minuut.
Leonidis met een sublieme pass. Oprean geeft een lange en hoge pass. Reoch is nu in balbezit. Pârvulescu onderschept slim de pass. Pârvulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Leonidis rent richting de bal. Laccetti rent richting de bal. Pamić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pârvulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pârvulescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Andráš geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laccetti met een snelle inworp. Bora is nu in balbezit. Bora schiet op doel. Giermek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spartacus - Juventus L.D 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 62%, Juventus L.D 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartacus - Juventus L.D 1:1