Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-02 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Murta Maria
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5375
Porto Istana aleudin
4.3.3 Tactiek 4 3 3
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 46.9
solid Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen solid


5e minuut.
Bonilha geeft de bal voor. Židík speelt de bal door. Węglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradas Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradas Romero schiet op doel. Sabattoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
van Laere is nu in balbezit. Židík onderschept slim de pass. Židík speelt de bal door. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Neag rent richting de bal. Milocco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Neag raakt geblesseerd tijdens het duel. Węglocki neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Istana - aleudin 0:1

23e minuut.
Węglocki rent richting de bal. Neag is nu in balbezit. Węglocki rent richting de bal. Węglocki draait met de bal, schiet en ... Sabattoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Istana - aleudin 0:2

30e minuut.
Sabattoli probeert naar een medespeler te passen. Çığırtkan bereikt de bal nog maar net als eerste. De Francesche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Francesche krijgt een gele kaart.

33e minuut.
van Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. van Laere passt de bal in één keer door. Daar is Krasnodębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasnodębski haalt uit met een fantastische trap. Marciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Istana - aleudin 1:2

40e minuut.
Rašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašić geeft een hoge lob. Kiljan controleert de bal met de borst. Paradas Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradas Romero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Paradas Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradas Romero passt de bal in één keer door. Węglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglocki schiet op doel. Sabattoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto Istana 65%, aleudin 35%.
Porto Istana - aleudin 1:2

46e minuut.
Paradas Romero passt de bal zonder na te denken. Węglocki rent richting de bal. Paradas Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglocki rent richting de bal. Węglocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sanabria passt de bal zonder na te denken. Van de Gehuchte onderschept slim de pass. van Laere probeert naar een medespeler te passen. Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sanabria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Laere is nu in balbezit. van Laere geeft een hoge lob. Krasnodębski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Porto Istana - aleudin 2:2

61e minuut.
Mishan is nu in balbezit. Mishan geeft een hoge lob. Węglocki is nu in balbezit. Węglocki haalt uit met een fantastische trap. Sabattoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Istana - aleudin 2:3

62e minuut.
Krasnodębski probeert naar een medespeler te passen. Węglocki rent richting de bal. Węglocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Picado controleert de bal met de borst. Paradas Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado maakt een afschuwelijke overtreding. Picado krijgt een gele kaart. Paradas Romero raakt geblesseerd tijdens het duel. Paradas Romero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Neag rent richting de bal. Neag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Istana - aleudin 2:4

74e minuut.
Paradas Romero is nu in balbezit. Paradas Romero passt de bal in één keer door. Węglocki rent richting de bal. Węglocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Çığırtkan met een sublieme pass. Neag is nu in balbezit. Milocco begaat een overtreding. Milocco krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mishan probeert naar een medespeler te passen. Židík rent richting de bal. Židík met een sublieme pass. Neag is nu in balbezit. Neag schiet op doel. Sabattoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Çığırtkan met een snelle inworp. Daar is Židík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Židík met een sublieme pass. Węglocki rent richting de bal. Węglocki haalt uit met een fantastische trap. Sabattoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Picado is nu in balbezit. Picado geeft de bal voor. Neag rent richting de bal. Neag haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto Istana 63%, aleudin 37%.
Porto Istana - aleudin 2:4