Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-09 19:22
  • Competitiewedstrijd: training-league
  • Stadion: Meadow Way
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4920
Los ganadores FC FK Ra2ñ
Havran Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
49.5 gemiddelde waardering 40
solid Schieten adequate
excellent Passen adequate
good Verdedigen solid


6e minuut.
Inworp. Drăgan met de inworp. Verweij bereikt de bal nog maar net als eerste. Verweij geeft de bal voor. Ščepán springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Xanlarov is nu in balbezit. Xanlarov passt de bal met de wreef. Daar is Ščepán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blaho rent richting de bal. Blaho haalt uit met een fantastische trap. Pełka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Díaz Dosantos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mondolin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ščepán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ščepán draait met de bal, schiet en ... Pełka bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cabral geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solner met een snelle inworp. Blaho is nu in balbezit. Blaho geeft de bal voor. Pełka bokst de bal weg.

22e minuut.
Solner met een snelle inworp. Drăgan geeft de bal voor. Daar is Cabral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ščepán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ščepán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Solner is nu in balbezit. Solner passt de bal zonder na te denken. Cabral rent richting de bal. Ščepán verovert de bal door een tackle van achteren. Ščepán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Blaho speelt de bal door. Klungelig pakt Krešák de bal. Mondolin probeert naar een medespeler te passen. Ščepán is nu in balbezit. Ščepán haalt uit met een fantastische trap. Pełka bokst de bal weg.

35e minuut.
Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Verweij onderschept slim de pass. Verweij met een sublieme pass. Ščepán rent richting de bal. Ščepán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los ganadores FC 27%, FK Ra2ñ 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los ganadores FC - FK Ra2ñ 0:0

51e minuut.
Klungelig pakt Blaho de bal. Díaz Dosantos verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Dosantos geeft de bal voor. Verweij geeft de bal voor. Ščepán krijgt zijn hoofd ertegen. Pełka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Miera passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verweij met een snelle inworp. Drăgan rent richting de bal. Drăgan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Miera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan passt de bal zonder na te denken. Ščepán is nu in balbezit. Ščepán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - FK Ra2ñ 1:0

60e minuut.
Krešák onderschept slim de pass. Xanlarov verovert de bal door een tackle van achteren. Xanlarov passt de bal in één keer door. Ščepán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ščepán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Solner met een snelle inworp. Blaho speelt de bal door. Ščepán heeft problemen om de bal te vangen. Ščepán draait met de bal, schiet en ... Pełka probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Xanlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanlarov passt de bal zonder na te denken. Solner probeert naar een medespeler te passen. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan geeft een hoge lob. Pełka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Krachmarov geeft een lange en hoge pass. Slovenský rent richting de bal. Slovenský passt de bal zonder na te denken. Pastorek rent richting de bal. Pastorek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Blaho is nu in balbezit. Blaho geeft de bal voor. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Ščepán verovert de bal door een tackle van achteren. Ščepán draait met de bal, schiet en ... Pełka bokst de bal weg.

89e minuut.
Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ábel stond buitenspel. Solner maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ščepán maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los ganadores FC 26%, FK Ra2ñ 74%.
Los ganadores FC - FK Ra2ñ 1:0