Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vuma Kartal
Vuma 2 Tactiek full
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
38.9 gemiddelde waardering 33.8
average Schieten average
good Passen good
solid Verdedigen weak


6e minuut.
Kátay speelt de bal door. Skriba bereikt de bal nog maar net als eerste. Skriba met een sublieme pass. Sánta rent richting de bal. Sánta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rizza rent richting de bal. Korányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizza onderschept slim de pass. Rizza geeft een hoge lob. Daar is Teremi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Joclécio probeert naar een medespeler te passen. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemczyk probeert naar een medespeler te passen. Szabó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vuma 50%, Kartal 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vuma - Kartal 0:0

47e minuut.
Kátay controleert de bal met de borst. Joclécio rent richting de bal. Joclécio passt de bal zonder na te denken. Klemczyk is nu in balbezit. Klemczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Joclécio rent richting de bal. Joclécio passt de bal in één keer door. Tajthy heeft problemen om de bal te vangen. Peliculoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Peliculoso haalt uit met een fantastische trap. Kertész verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vuma 38%, Kartal 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vuma - Kartal 0:0