Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-02 19:34
  • Competitiewedstrijd: Shkodra Cup
  • Stadion: Vlora FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4602
Vlora FC FK Vllaznia
3-1-3-3defmirr Tactiek 123plus4
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
45.9 gemiddelde waardering 45.5
goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Williamson bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu onderschept slim de pass. Prunariu met een sublieme pass. Szwaja is nu in balbezit. Szwaja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Djorkaeff controleert de bal met de borst. Nurmikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Djorkaeff. Nurmikoski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Daar is Poda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manes onderschept slim de pass. Manes met een sublieme pass. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja haalt uit met een fantastische trap. Imschweiler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Poda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja begaat een overtreding. Szwaja krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Skowroński speelt de bal door. Gałecki is nu in balbezit. Gałecki passt de bal met de wreef. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja schiet op doel. Imschweiler bokst de bal weg.

14e minuut.
Williamson heeft problemen om de bal te vangen. Prunariu geeft een lange en hoge pass. Isufi kopt de bal weg. Daar is Szwaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szwaja draait met de bal, schiet en ... Imschweiler bokst de bal weg.

33e minuut.
Isufi probeert de bal met de borst te controleren. Molano rent richting de bal. Molano passt de bal met de wreef. Daar is Isufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isufi draait met de bal, schiet en ... Imschweiler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - FK Vllaznia 0:1

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domi met de inworp. Szwaja is nu in balbezit. Szwaja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - FK Vllaznia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vlora FC 58%, FK Vllaznia 42%.
Vlora FC - FK Vllaznia 0:2

46e minuut.
Cimarrusti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Williamson met een snelle inworp. Gałecki is nu in balbezit. Gałecki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Cabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabella geeft een lange en hoge pass. Ziomkowski is nu in balbezit. Correa onderschept slim de pass. Correa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Manes speelt de bal door. Isufi rent richting de bal. Prunariu rent richting de bal. Isufi rent richting de bal. Isufi draait met de bal, schiet en ... Imschweiler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Inworp. Williamson met een snelle inworp. Gałecki probeert naar een medespeler te passen. Isufi is nu in balbezit. Isufi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Domi onderschept slim de pass. Domi passt de bal zonder na te denken. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - FK Vllaznia 0:3

66e minuut.
Gałecki met de inworp. Williamson probeert naar een medespeler te passen. Gałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałecki geeft een hoge lob. Ziomkowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kościelniak geeft de bal voor. Inworp. Williamson met een snelle inworp. Gałecki is nu in balbezit. Gałecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Skowroński geeft een hoge lob. Djorkaeff controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vliegher neemt vlug de vrije trap. Szwaja is nu in balbezit. Szwaja haalt uit met een fantastische trap. Imschweiler bokst de bal weg.

86e minuut.
Prunariu kopt de bal weg. Manes probeert naar een medespeler te passen. Kasapi heeft problemen om de bal te vangen. Szwaja is nu in balbezit. Szwaja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vlora FC 54%, FK Vllaznia 46%.
Vlora FC - FK Vllaznia 0:3