Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Vllaznia Vlora FC
123plus4 Tactiek 3-1-3-3defmirr
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
37.7 gemiddelde waardering 47.2
redelijk Schieten goed
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen goed


15e minuut.
Hloška kopt de bal weg. Gałecki is nu in balbezit. Gałecki geeft een lange en hoge pass. Djorkaeff rent richting de bal. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vliegher geeft een hoge lob. Kasapi is nu in balbezit. Kasapi geeft een hoge lob. Manes bereikt de bal nog maar net als eerste. Manes geeft een lange en hoge pass. Imschweiler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Gałecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gałecki geeft een hoge lob. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa haalt uit met een fantastische trap. Mogemark probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - Vlora FC 0:1

35e minuut.
Hrina onderschept slim de pass. Gałecki rent richting de bal. Hrina onderschept slim de pass. Hrina geeft een hoge lob. Prunariu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Djorkaeff kopt de bal weg. Klungelig pakt Nurmikoski de bal. Pennaccini begaat een overtreding. Pennaccini krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Correa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gałecki is nu in balbezit. Gałecki met een sublieme pass. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hrina bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff verovert de bal door een tackle van achteren. Djorkaeff passt de bal zonder na te denken. Pennaccini rent richting de bal. Pennaccini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vllaznia 57%, Vlora FC 43%.
FK Vllaznia - Vlora FC 0:1

58e minuut.
Kasapi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isufi probeert de bal met de borst te controleren. Isufi schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Vliegher bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Gałecki heeft problemen om de bal te vangen. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rujoiu rent richting de bal. Skowroński verovert de bal door een tackle van achteren. Skowroński passt de bal zonder na te denken. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel. Mogemark kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Gandara is nu in balbezit. Gandara speelt de bal door. Ziomkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff verovert de bal door een tackle van achteren. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ... Mogemark verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Hrina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milanés bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanés speelt de bal door. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hrina geeft een hoge lob. Gałecki is nu in balbezit. Gałecki geeft een lange en hoge pass. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vllaznia 55%, Vlora FC 45%.
FK Vllaznia - Vlora FC 0:1