Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-02 19:34
  • Competitiewedstrijd: Shkodra Cup
  • Stadion: El Olympos
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3197
AAJMFC Mythical FC
Apolo Tactiek 523
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 23.5
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Chalabardo rent richting de bal. Chalabardo passt de bal zonder na te denken. Ham probeert de bal aan de voet te houden. Dranov is nu in balbezit. Dranov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ham onderschept slim de pass. Ham probeert naar een medespeler te passen. Dranov rent richting de bal. Dranov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Mythical FC 1:0

17e minuut.
Du Bois is nu in balbezit. Delelis onderschept slim de pass. Delelis probeert naar een medespeler te passen. Dranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranov schiet op doel. Henderson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tim Sik rent richting de bal. Tim Sik met een sublieme pass. Dranov is nu in balbezit. Dranov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Mythical FC 2:0

30e minuut.
Delelis is nu in balbezit. Delelis passt de bal zonder na te denken. Makau speelt de bal door. Kantanista rent richting de bal. Kantanista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lingard geeft een hoge lob. Tim Sik kopt de bal weg. Ham probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dranov is nu in balbezit. Dranov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Henderson trapt de bal weg van het doel. Ham kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dranov de bal onder controle te krijgen. Kantanista is nu in balbezit. Kantanista schiet op doel. Henderson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 26%, Mythical FC 74%.
AAJMFC - Mythical FC 2:0

53e minuut.
Lingard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantanista begaat een overtreding. Lingard raakt geblesseerd tijdens het duel. Lingard zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chalabardo geeft de bal voor. Dranov heeft problemen om de bal te vangen. Kantanista rent richting de bal. Kantanista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Subano komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Subano schiet op doel. Makau probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kerim Güneş zal de hoekschop nemen. Subano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Mythical FC 3:0

69e minuut.
Fernández Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Vázquez met een sublieme pass. Ham probeert naar een medespeler te passen. Daar is Subano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Tim Sik de bal. Chalabardo geeft een hoge lob. Dranov rent richting de bal. Dranov draait met de bal, schiet en ... Henderson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Inworp. Rajh komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Nasr geeft een lange en hoge pass. Subano kopt de bal weg. Dranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dranov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dranov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Kerim Güneş met de inworp. Delelis heeft problemen om de bal te vangen. Delelis passt de bal met de wreef. Subano is nu in balbezit. Subano haalt uit met een fantastische trap. Henderson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Lingard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ham rent richting de bal. Ham passt de bal met de wreef. Dranov is nu in balbezit. Dranov haalt uit met een fantastische trap. Henderson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Du Bois rent richting de bal. Subano onderschept slim de pass. Subano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Mythical FC 4:0

90e minuut.
Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. Ham probeert naar een medespeler te passen. Dranov is nu in balbezit. Dranov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Makau de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Mythical FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 33%, Mythical FC 67%.
AAJMFC - Mythical FC 5:0