Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mythical FC FK Vllaznia
523 Tactiek 123plus4
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
24.2 gemiddelde waardering 44.2
zwak Schieten formidabel
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Juzala kopt de bal weg. Prunariu rent richting de bal. Prunariu passt de bal zonder na te denken. Szwaja is nu in balbezit. Szwaja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - FK Vllaznia 0:1

5e minuut.
Manes onderschept slim de pass. Manes speelt de bal door. Szwaja is nu in balbezit. Szwaja haalt uit met een fantastische trap. Henderson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - FK Vllaznia 0:2

10e minuut.
Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manes rent richting de bal. Manes geeft de bal voor. Szwaja is nu in balbezit. Szwaja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Prunariu probeert naar een medespeler te passen. Domi rent richting de bal. Du Bois bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi verovert de bal door een tackle van achteren. Domi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - FK Vllaznia 0:3

15e minuut.
Lingard heeft problemen om de bal te vangen. Lingard speelt de bal door. Du Bois bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Prunariu onderschept slim de pass. Prunariu geeft een hoge lob. Szwaja kan de bal niet met de borst controleren. Szwaja draait met de bal, schiet en ... Henderson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - FK Vllaznia 0:4

22e minuut.
Isufi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Correa. Isufi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prunariu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gavrilescu heeft problemen om de bal te vangen. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Fernández Vázquez rent richting de bal. Prunariu onderschept slim de pass. Prunariu passt de bal in één keer door. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Manes geeft de bal voor. Isufi kopt de bal weg. Szwaja is nu in balbezit. Szwaja draait met de bal, schiet en ... Henderson probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Domi is nu in balbezit. Domi met een sublieme pass. Szwaja rent richting de bal. Szwaja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - FK Vllaznia 0:5

36e minuut.
Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu passt de bal zonder na te denken. Szwaja rent richting de bal. Szwaja draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Bornemissza rent richting de bal. Manes verovert de bal door een tackle van achteren. Manes passt de bal met de wreef. Szwaja rent richting de bal. Szwaja draait met de bal, schiet en ... Henderson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - FK Vllaznia 0:6

41e minuut.
Ziomkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Du Bois tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziomkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manes met een snel genomen vrije trap. Szwaja maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Isufi rent richting de bal. Isufi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - FK Vllaznia 0:7

43e minuut.
Domi passt de bal zonder na te denken. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szwaja. Gavrilescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gavrilescu kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mythical FC 75%, FK Vllaznia 25%.
Mythical FC - FK Vllaznia 0:7

47e minuut.
Lingard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prunariu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Szwaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szwaja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - FK Vllaznia 0:8

49e minuut.
Manes rent richting de bal. Manes passt de bal zonder na te denken. Domi rent richting de bal. Szwaja is nu in balbezit. Szwaja haalt uit met een fantastische trap. Henderson bokst de bal weg. Szwaja rent richting de bal. Szwaja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - FK Vllaznia 0:9

51e minuut.
Isufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isufi passt de bal zonder na te denken. Szwaja rent richting de bal. Szwaja haalt uit met een fantastische trap. Henderson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - FK Vllaznia 0:10

57e minuut.
Klungelig pakt Domi de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Du Bois zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja schiet op doel. Henderson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szwaja is nu in balbezit. Szwaja schiet op doel. Henderson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - FK Vllaznia 0:11

59e minuut.
Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja geeft de bal voor. Isufi is nu in balbezit. Isufi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lingard trapt de bal weg. Prunariu kopt de bal weg. Manes is nu in balbezit. Prunariu rent richting de bal. Prunariu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Manes met een sublieme pass. Domi is nu in balbezit. Domi met een sublieme pass. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Du Bois rent richting de bal. Manes onderschept slim de pass. Manes passt de bal in één keer door. Szwaja is nu in balbezit. Szwaja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - FK Vllaznia 0:12

70e minuut.
Isufi geeft de bal voor. Domi rent richting de bal. Domi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szwaja de bal. Szwaja draait met de bal, schiet en ... Henderson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Fernández Vázquez is nu in balbezit. Prunariu verovert de bal door een tackle van achteren. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja haalt uit met een fantastische trap. Henderson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - FK Vllaznia 0:13

85e minuut.
Daar is Fernández Vázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prunariu rent richting de bal. Prunariu probeert naar een medespeler te passen. Isufi rent richting de bal. Isufi schiet op doel. Henderson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makau rent richting de bal. Makau passt de bal met de wreef. Szwaja is nu in balbezit. Szwaja schiet op doel. Henderson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu passt de bal met de wreef. Daar is Isufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isufi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - FK Vllaznia 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mythical FC 74%, FK Vllaznia 26%.
Mythical FC - FK Vllaznia 0:14