Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-09 19:35
  • Competitiewedstrijd: Shkodra Cup
  • Stadion: El Olympos
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4740
AAJMFC Vlora FC
Apolo Tactiek 3-1-3-3defmirr
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
28.5 gemiddelde waardering 39.9
poor Schieten good
weak Passen solid
average Verdedigen average


2e minuut.
Correa rent richting de bal. Vanneste bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Vlora FC 0:1

6e minuut.
Djorkaeff kopt de bal weg. Correa is nu in balbezit. Vanneste bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa onderschept slim de pass. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Vlora FC 0:2

14e minuut.
Skowroński geeft een hoge lob. Pennaccini kan de bal niet met de borst controleren. Hevia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pennaccini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennaccini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gałecki met een sublieme pass. Skowroński is nu in balbezit. Skowroński geeft een lange en hoge pass. Daar is Djorkaeff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Djorkaeff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gałecki heeft problemen om de bal te vangen. Gałecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Djorkaeff de bal. Djorkaeff haalt uit met een fantastische trap. Medojević probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Medojević trapt de bal weg. Gałecki rent richting de bal. Gałecki met een sublieme pass. Daar is Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa draait met de bal, schiet en ... Medojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Vlora FC 0:3

28e minuut.
Dřevák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennaccini verovert de bal door een tackle van achteren. Pennaccini met een sublieme pass. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ... Medojević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Klungelig pakt Correa de bal. Vanneste is nu in balbezit. Correa onderschept slim de pass. Correa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Hevia de bal. Pennaccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennaccini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Medojević met een harde bal richting middenveld. Gałecki kopt de bal weg. Djorkaeff rent richting de bal. Djorkaeff schiet op doel. Medojević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pennaccini is nu in balbezit. Pennaccini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Vlora FC 0:4

40e minuut.
Otto met een sublieme pass. Skowroński met een sublieme pass. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ... Medojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Caturegli probeert naar een medespeler te passen. Gurbardhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonanotte begaat een overtreding. Buonanotte krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 67%, Vlora FC 33%.
AAJMFC - Vlora FC 0:4

48e minuut.
Hevia bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff onderschept slim de pass. Belgiovine rent richting de bal. Djorkaeff verovert de bal door een tackle van achteren. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Zununov verovert de bal door een tackle van achteren. Gałecki onderschept slim de pass. Gałecki passt de bal zonder na te denken. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Posadas Goris komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Klungelig pakt Otto de bal. Otto probeert naar een medespeler te passen. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. Medojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gałecki geeft een hoge lob. Djorkaeff kopt de bal weg. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel. Medojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Vlora FC 0:5

68e minuut.
Correa is nu in balbezit. Correa passt de bal in één keer door. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff haalt uit met een fantastische trap. Medojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Vlora FC 0:6

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Passerotti komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gałecki rent richting de bal. Gałecki geeft een hoge lob. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel. Passerotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Vlora FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 65%, Vlora FC 35%.
AAJMFC - Vlora FC 0:7