Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mythical FC Vlora FC
523 Tactiek 3-1-3-3defmirr
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
23.9 gemiddelde waardering 46.6
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Correa probeert naar een medespeler te passen. Djorkaeff rent richting de bal. Pennaccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Doeltrap. Imschweiler met een harde bal richting middenveld. Gałecki kopt de bal weg. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ... Henderson bokst de bal weg. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - Vlora FC 0:1

8e minuut.
Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Correa rent richting de bal. Correa geeft een hoge lob. Pennaccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennaccini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - Vlora FC 0:2

12e minuut.
Correa speelt de bal door. Du Bois rent richting de bal. Gałecki onderschept slim de pass. Gałecki speelt de bal door. Pennaccini is nu in balbezit. Paal! Pennaccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennaccini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - Vlora FC 0:3

15e minuut.
Figueroa passt de bal in één keer door. Koopman is nu in balbezit. Gandara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koopman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Pennaccini passt de bal zonder na te denken. Lingard bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff verovert de bal door een tackle van achteren. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Correa probeert de bal met de borst te controleren. Correa draait met de bal, schiet en ... Henderson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Du Bois heeft problemen om de bal te vangen. Djorkaeff rent richting de bal. Djorkaeff haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Gałecki probeert naar een medespeler te passen. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel. Henderson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałecki passt de bal in één keer door. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff haalt uit met een fantastische trap. Henderson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milanés neemt de hoekschop. Correa kopt de bal weg. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Henderson probeert naar een medespeler te passen. Gałecki kopt de bal weg. Pennaccini is nu in balbezit. Pennaccini haalt uit met een fantastische trap. Henderson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Pennaccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennaccini haalt uit met een fantastische trap. Henderson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gałecki met een sublieme pass. Pennaccini rent richting de bal. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - Vlora FC 0:4

34e minuut.
Daar is Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa rent richting de bal. Correa passt de bal in één keer door. Djorkaeff rent richting de bal. Djorkaeff schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Djorkaeff verovert de bal door een tackle van achteren. Djorkaeff geeft de bal voor. Correa kopt de bal weg. Pennaccini is nu in balbezit. Pennaccini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gałecki onderschept slim de pass. Gałecki geeft een lange en hoge pass. Correa kopt de bal weg. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ... Paal! Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel. Henderson bokst de bal weg. Pennaccini rent richting de bal. Pennaccini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mythical FC 73%, Vlora FC 27%.
Mythical FC - Vlora FC 0:4

46e minuut.
Gałecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Djorkaeff de bal. Djorkaeff passt de bal zonder na te denken. Daar is Pennaccini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennaccini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Skowroński geeft een lange en hoge pass. Makau kopt de bal weg. Gałecki speelt de bal door. Djorkaeff rent richting de bal. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ... Henderson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Lingard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gałecki neemt de hoekschop. Correa springt en kopt de bal. Henderson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - Vlora FC 0:5

57e minuut.
Bornemissza geeft een lange en hoge pass. Cabella kopt de bal weg. Gałecki speelt de bal door. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. Henderson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Milanés is nu in balbezit. Gałecki rent richting de bal. Gałecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pennaccini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennaccini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pennaccini is nu in balbezit. Pennaccini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - Vlora FC 0:6

64e minuut.
Fernández Vázquez is nu in balbezit. Gałecki onderschept slim de pass. Gałecki met een sublieme pass. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ... Henderson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - Vlora FC 0:7

71e minuut.
Correa met een snelle inworp. Fernández Vázquez kan de bal niet met de borst controleren. Correa probeert naar een medespeler te passen. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa speelt de bal door. Daar is Djorkaeff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Djorkaeff haalt uit met een fantastische trap. Henderson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - Vlora FC 0:8

86e minuut.
Koopman rent richting de bal. Gandara onderschept slim de pass. Gandara geeft een hoge lob. Pennaccini rent richting de bal. Pennaccini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Du Bois de bal. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mythical FC - Vlora FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mythical FC 73%, Vlora FC 27%.
Mythical FC - Vlora FC 0:9