Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Vllaznia AAJMFC
123plus4 Tactiek Apolo
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 35.3
good Schieten good
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Daar is Grkinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças speelt de bal door. Isufi is nu in balbezit. Isufi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Manes geeft de bal voor. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nurmikoski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prunariu maakt een snoekduik en kopt de bal. Águila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Beka probeert de bal aan de voet te houden. Manes is nu in balbezit. Manes geeft een lange en hoge pass. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu draait met de bal, schiet en ... Águila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Prunariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prunariu draait met de bal, schiet en ... Águila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - AAJMFC 1:0

13e minuut.
Nurmikoski is nu in balbezit. Nurmikoski geeft de bal voor. Daar is Isufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isufi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - AAJMFC 2:0

17e minuut.
das Graças geeft een hoge lob. Beka rent richting de bal. Arnaudeau onderschept slim de pass. Arnaudeau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Manes geeft de bal voor. Isufi kopt de bal weg. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu haalt uit met een fantastische trap. Águila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - AAJMFC 3:0

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. das Graças met een snelle inworp. Arnaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudeau schiet op doel. Sabău probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - AAJMFC 3:1

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. das Graças zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce geeft een hoge lob. Majdak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vllaznia 41%, AAJMFC 59%.
FK Vllaznia - AAJMFC 3:1

46e minuut.
Camargo komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santinelli komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Santinelli is nu in balbezit. Sanchez Prette is nu in balbezit. Sanchez Prette geeft een hoge lob. Campbell-Ryce heeft problemen om de bal te vangen. Manes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Beka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rujoiu komt het veld opgelopen. Balım komt het veld opgelopen. Campbell-Ryce zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Majdak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ratibarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratibarov geeft een lange en hoge pass. Juzala geeft de bal voor. Isufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isufi draait met de bal, schiet en ... Camargo bokst de bal weg.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. das Graças zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grkinić geeft een hoge lob. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım haalt uit met een fantastische trap. Sabău probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Vliegher geeft een lange en hoge pass. Inworp. das Graças met de inworp. Campbell-Ryce geeft een hoge lob. Majdak springt en kopt de bal. Sabău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Majdak rent richting de bal. Majdak draait met de bal, schiet en ... Sabău bokst de bal weg.

86e minuut.
Rujoiu met een snelle inworp. Manes bereikt de bal nog maar net als eerste. Manes passt de bal met de wreef. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - AAJMFC 4:1

89e minuut.
Camargo trapt de bal weg van het doel. Campbell-Ryce kopt de bal weg. Manes speelt de bal door. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu draait met de bal, schiet en ... Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vllaznia 42%, AAJMFC 58%.
FK Vllaznia - AAJMFC 4:1