Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-23 19:36
  • Competitiewedstrijd: Shkodra Cup
  • Stadion: El Olympos
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 9165
AAJMFC FK Vllaznia
Apolo Tactiek 123plus4
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
33.2 gemiddelde waardering 37.7
zwak Schieten goed
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Domi is nu in balbezit. Domi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hevel de bal. Isufi rent richting de bal. Isufi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - FK Vllaznia 0:1

4e minuut.
Domi verovert de bal door een tackle van achteren. Domi speelt de bal door. Koçi rent richting de bal. Koçi geeft een lange en hoge pass. Isufi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - FK Vllaznia 0:2

11e minuut.
Domi passt de bal zonder na te denken. Manes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerim Güneş rent richting de bal. Manes verovert de bal door een tackle van achteren. Manes geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Cimarrusti geeft de bal voor. Prunariu kopt de bal weg. Isufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isufi haalt uit met een fantastische trap. Brăncovean maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Hloška rent richting de bal. Hloška geeft een lange en hoge pass. Domi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isufi is nu in balbezit. Isufi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - FK Vllaznia 0:3

40e minuut.
Nasr probeert de bal aan de voet te houden. Manes bereikt de bal nog maar net als eerste. Manes passt de bal met de wreef. Isufi rent richting de bal. Isufi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 69%, FK Vllaznia 31%.
AAJMFC - FK Vllaznia 0:3

60e minuut.
Delelis is nu in balbezit. Delelis passt de bal met de wreef. Tim Sik is nu in balbezit. Prunariu verovert de bal door een tackle van achteren. Prunariu geeft de bal voor. Brăncovean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Isufi springt en kopt de bal. Brăncovean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - FK Vllaznia 0:4

62e minuut.
Subano komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Nurmikoski onderschept slim de pass. Nurmikoski geeft een hoge lob. Prunariu kopt de bal weg. Isufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isufi haalt uit met een fantastische trap. Brăncovean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Isufi is nu in balbezit. Isufi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - FK Vllaznia 0:5

76e minuut.
Klungelig pakt Nasr de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domi. Nasr is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rajh komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Domi passt de bal met de wreef. Manes is nu in balbezit. Manes speelt de bal door. Isufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isufi haalt uit met een fantastische trap. Rajh bokst de bal weg. Prunariu rent richting de bal. Prunariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - FK Vllaznia 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 64%, FK Vllaznia 36%.
AAJMFC - FK Vllaznia 0:6