Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DavCar FC F.C.Mataor
DavCar Bo Tactiek ALPHA II
37% Balbezit 63%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
41.3 gemiddelde waardering 65
redelijk Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Małyczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Soylu maakt een snoekduik en kopt de bal. Ilis krijgt zijn hoofd ertegen. Peláez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - F.C.Mataor 0:1

4e minuut.
Saurel is nu in balbezit. Saurel probeert naar een medespeler te passen. Czułada met een sublieme pass. Soylu rent richting de bal. Soylu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Galdea met de inworp. Małyczak speelt de bal door. Ilis is nu in balbezit. Ilis draait met de bal, schiet en ... Peláez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Machado passt de bal zonder na te denken. Małyczak rent richting de bal. Małyczak probeert naar een medespeler te passen. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis draait met de bal, schiet en ... Peláez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - F.C.Mataor 0:2

14e minuut.
Machado heeft problemen om de bal te vangen. Machado geeft een lange en hoge pass. Ilis kopt de bal weg. Talavera is nu in balbezit. Talavera passt de bal in één keer door. Peláez bokst de bal weg.

20e minuut.
Galdea verovert de bal door een tackle van achteren. Machado rent richting de bal. Machado geeft de bal voor. Soylu springt en kopt de bal. Peláez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - F.C.Mataor 0:3

22e minuut.
Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czułada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saurel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Soylu rent richting de bal. Soylu schiet op doel. Peláez bokst de bal weg.

25e minuut.
Lovino onderschept slim de pass. Nogués onderschept slim de pass. Nogués passt de bal in één keer door. Søfteland rent richting de bal. Søfteland schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
de Mota passt de bal zonder na te denken. Machado probeert naar een medespeler te passen. Nogués probeert de bal aan de voet te houden. Soylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soylu geeft een hoge lob. Peláez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - F.C.Mataor 0:4

33e minuut.
Dragu rent richting de bal. Dragu met een sublieme pass. Klungelig pakt Ilis de bal. Ilis draait met de bal, schiet en ... Peláez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - F.C.Mataor 0:5

34e minuut.
Søfteland passt de bal zonder na te denken. Galdea geeft een hoge lob. Banasiak kopt de bal weg. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera schiet op doel. Peláez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Soylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soylu met een sublieme pass. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera verovert de bal door een tackle van achteren. Talavera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Małyczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyczak geeft de bal voor. Talavera rent richting de bal. Talavera draait met de bal, schiet en ... Peláez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - F.C.Mataor 0:6

44e minuut.
Małyczak passt de bal met de wreef. Ilis is nu in balbezit. Ilis met een sublieme pass. Soylu is nu in balbezit. Soylu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DavCar FC 71%, F.C.Mataor 29%.
DavCar FC - F.C.Mataor 0:6

50e minuut.
Ilis rent richting de bal. Ilis passt de bal met de wreef. Talavera rent richting de bal. Talavera draait met de bal, schiet en ... Peláez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - F.C.Mataor 0:7

51e minuut.
Søfteland rent richting de bal. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado geeft de bal voor. Soylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soylu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Daar is Lovino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Søfteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovino onderschept slim de pass. de Mota rent richting de bal. de Mota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Deioannon rent richting de bal. Deioannon passt de bal zonder na te denken. Dragu met een sublieme pass. Daar is Ilis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Dragu passt de bal met de wreef. Ilis rent richting de bal. Klungelig pakt Ilis de bal. Ilis draait met de bal, schiet en ... Peláez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - F.C.Mataor 0:8

71e minuut.
de Mota probeert naar een medespeler te passen. Søfteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis onderschept slim de pass. Ilis draait met de bal, schiet en ... Peláez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
de Mota rent richting de bal. Lovino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Mota raakt geblesseerd tijdens het duel. Nogués zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saurel kopt de bal weg. Banasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Banasiak geeft een lange en hoge pass. Mauês probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis geeft een lange en hoge pass. Daar is Turczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soylu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Machado passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Małyczak de bal. Małyczak met een sublieme pass. Ilis is nu in balbezit. Ilis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - F.C.Mataor 0:9

89e minuut.
Dragu passt de bal met de wreef. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis passt de bal zonder na te denken. Talavera rent richting de bal. Talavera draait met de bal, schiet en ... Peláez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DavCar FC 71%, F.C.Mataor 29%.
DavCar FC - F.C.Mataor 0:9